Αγγελική Νικολούλη για τα Τέμπη: «Τόσοι νεκροί, ούτε ένα συγγνώμη;»

Η χθεσινοβραδινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ήταν αφιερωμένη στην τραγωδία στα Τέμπη και στους 57 ανθρώπους που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους από τη μια στιγμή στην άλλη.

Κατά τη διάρκεια του «Φως στο Τούνελ», η παρουσιάστρια του Mega ξέσπασε, αναφέροντας πως δεν έχει ζητηθεί ούτε μία συγγνώμη.

«Να δούμε ένα σχετικό βίντεο για τον σταθμάρχη που συνελήφθη; Δεν θυμόταν πριν και τώρα θέλει λίγο να ζεστάνει τη μνήμη του;

Τα ξέρετε τώρα, πως ο ένας ρίχνει στον

άλλον το μπαλάκι των ευθυνών… Τόσοι νεκρού, ούτε ένα συγγνώμη; Κατάλαβε τι έγινε, όταν έμαθε για το δυστύχημα;», ηταν τα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη.

Στην έναρξη της εκπομπής, η παρουσιάστρια μίλησε για την εθνική τραγωδία, δηλώνοντας: «Καλησπέρα. Ένα ολόκληρο Έθνος πενθεί για τους 57 νεκρούς. Για τους νέους που ενώ σχεδίαζαν τη ζωή τους δεν πρόλαβαν να τη ζήσουν. Δεν πρόλαβαν να πετάξουν με τα δικά τους φτερά γιατί κάποιοι τους τα έκοψαν απότομα.

Ένα ολόκληρο Έθνος ζητά, απαιτεί να βρεθούν όλοι οι ένοχοι και να τιμωρηθούν. Περιμένει να δει τι θα γίνει με έργα και όχι με μεγάλα λόγια. Περιμένει ο κόσμος να δει τι θα γίνει για να μην ξαναζήσουμε τέτοια εγκλήματα, για να μη θρηνήσουμε τόσους νεκρούς.

Εκεί στην κοιλάδα του θανάτου, φίλοι μου, στα Τέμπη, τρεις μέρες τώρα ανταμώνουν η κρατική αναλγησία, η αδιαφορία, ο “ωχαδελφισμός”, το φτηνό ρουσφέτι και οι ιθύνοντες που έχουν φταίξει δεν έχουν συλληφθεί.

Τους καλούν οι νεκροί εκεί. Τους καλούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Και αυτό περιμένουμε να δούμε. Εκτός από τον σταθμάρχη ποιοι άλλοι θα λογοδοτήσουν;».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star – Στάθης Σχίζας: «Ποιος είναι ο Χανταμπάκης που θα μας πει σκουπίδια;»

 Αγγελική Νικολούλη: «57 άνθρωποι δεν πρόλαβαν να πετάξουν με τα δικά τους φτερά γιατί κάποιοι τους τα έκοψαν απότομα»

 Τέμπη – Αποστόλης Τότσικας: «Να θες να ταξιδέψεις και να μην ξέρεις αν θα φτάσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα