Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα ο Στέλιος Χανταμπάκης – «Δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλό προφίλ στο «Survivor All Star», ωστόσο στο σημερινό επεισόδιο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και ξέσπασε.

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Στάθης Σχίζας τον κατηγόρησαν για διπροσωπία και τον αποκάλεσαν ψεύτικο, με αποτέλεσμα εκείνος να ενοχληθεί, καθώς – όπως υποστήριξε – ουδέποτε έχει πει κάτι στις δηλώσεις του που να τους θίγει.

Το συγκεκριμένο περιστατικό επηρέασε την ψυχολογία του Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος δεν

μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Βλέπω αυτή την επίθεση και πραγματικά, παιδιά, εγώ, δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε αρνητικά τη συμπεριφορά των συμπαικτών του και στάθηκε στο πλευρό του Στέλιου Χανταμπάκη. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος:

«Το να σου κολλάω το κεφάλι στο πρόσωπο και να σου κάνω τσαμπουκά, δεν το δέχομαι. Τις βρισιές δεν τις δέχομαι. Αυτό τον τρόπο ομιλίας δεν τον δέχομαι. Δεν ταιριάζουν σε εμένα και στον τρόπο που έχω μεγαλώσει, που με μεγάλωσε η οικογένεια μου ρε φίλε. Δεν μου ταιριάζει να μην μπορώ να μιλήσω γιατί φοβάμαι τι θα πούνε.

Να μην νευριάσω και βγουν έξω να πουν τα χίλια μύρια, δεν θέλω ρε φίλε! Δεν μου αρέσει αυτό. Δεν ήρθα για αυτό εδώ πέρα. Ήρθα γιατί είμαι καλός αγωνιστικά, μπορώ να συνυπάρξω με πολλά άτομα χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να ακούω το πρόβλημα του καθενός και να το λύνω και γιατί ήθελα να γνωρίσω τον Μάριο που ήταν το είδωλο μου αγωνιστικά το ’17 μαζί με τον Ντάνο».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star – Στάθης Σχίζας: «Ποιος είναι ο Χανταμπάκης που θα μας πει σκουπίδια;»

 Αγγελική Νικολούλη: «57 άνθρωποι δεν πρόλαβαν να πετάξουν με τα δικά τους φτερά γιατί κάποιοι τους τα έκοψαν απότομα»

 Τέμπη – Αποστόλης Τότσικας: «Να θες να ταξιδέψεις και να μην ξέρεις αν θα φτάσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα