Survivor All Star – Στάθης Σχίζας: «Ποιος είναι ο Χανταμπάκης που θα μας πει σκουπίδια;»

Μία νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στο «Survivor All Star» ανάμεσα στον Στάθη Σχίζα και στον Στέλιο Χανταμπάκη. Οι δύο άνδρες ήρθαν αρχικά σε σύγκρουση με αφορμή την υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη, ωστόσο γρήγορα άνοιξαν κι άλλα μέτωπα ανάμεσά τους.

«Ό,τι κάναμε το κάναμε για το καλό της ομάδας», ήταν τα πρώτα λόγια του Στάθη Σχίζα μετά τον διαπληκτισμό με τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης συζήτησε το συγκεκριμένο

θέμα με τον Σάκη Κατσούλη, υποστηρίζοντας πως περίμενε ότι κάποια στιγμή κάποιος συμπαίκτης του θα αναφερθεί στη στάση που είχε κρατήσει το 2017, όπως έκανε ο Στάθης Σχίζας.

«Δεν ξέρω τι θέση πρέπει να πάρω και πώς να το χειριστώ… Στάθη μου, όταν θα βγεις έξω, θα σου πουν όλοι, αν έχω πει κάτι πίσω από την πλάτη σου, αν σε έχω θίξει ή αν έχω μεταφέρει κάτι αρνητικό για εσένα. Δεν ανακατεύομαι σε τίποτα και παράλληλα είμαι και στήριγμα σε ό,τι μου έχουν πει», δήλωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Από την άλλη, ο Στάθης Σχίζας τόνισε πως από εδώ και στο εξής δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τον Στέλιο Χανταμπάκη, καθώς ενοχλήθηκε πολύ από τα λεγόμενά του:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα δεν θέλω καμία επαφή, δεν με ενδιαφέρει. Δεν μπορεί να με κάνει ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα, για εμένα έχει τελειώσει. Ποιος είναι ο Χανταμπάκης που θα μας αποκαλέσει σκουπίδια; Ξέρει τι έχουμε περάσει εμείς στη ζωή μας, τι δυσκολίες έχουμε ζήσει γιατί είμαστε εδώ».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Εκτός στίβου μάχης Βασάλος – Καραγκούνιας – Τι συνέβη;

 Survivor All Star: Άνω κάτω οι διάσημοι! Έντονος καυγάς μετά την υποψηφιότητα της Χαμπέρη

 «Λύγισε» ο Κούγιας με την τραγωδία των Τεμπών: «Λυπάμαι πολύ, δεν μπορώ να συνεχίσω»

Keywords
Αναζητήσεις
χανταμπακης σκουπίδια
Τυχαία Θέματα