Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο και το πρώτο μήνυμά του

Πολύ καλά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος εδώ και μερικές μέρες ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με λοίμωξη του αναπνευστικού.

H κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή συνεχώς βελτιώνεται και, μάλιστα, όπως αποκάλυψε χτες (3/3) ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, έχει βγει από την εντατική και πλέον βρίσκεται σε δωμάτιο. Ο ίδιος αναμένεται να πάρει εξιτήριο στις αρχές της επόμενης

εβδομάδας.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάθε μέρα είναι και καλύτερα! Νοσηλεύεται πλέον σε δωμάτιο και ακολουθεί ειδική αγωγή! Μίλησα μαζί του και έχει ανυπομονησία να επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και Δευτέρα ή Τρίτη θα είναι στο σπίτι του», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή.

O δημοσιογράφος επισκέφτηκε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο νοσοκομείο και σήμερα το μεσημέρι (4/3) μετέφερε το πρώτο του μήνυμα μέσα από τον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται».

«Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλες και όλους για την αγάπη σας. Σήμερα διαβάζω τα μηνύματά σας και είμαι χαρούμενος και συγκινημένος», είναι μερικά από τα λόγια που υπαγόρευσε στον δημοσιογράφο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μάλιστα, ο Χάρης Λεμπιδάκης έδειξε στον αέρα της εκπομπής και κάποιες φωτογραφίες με τον παρουσιαστή και τον γιατρό του μέσα από το νοσοκομείο, τις οποίες  ζήτησε ο ίδιος ο Ανδρέας Μικρούτσικος να προβάλουν.

Περαστικά!

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού -Τέμπη: «Δεν είμαστε “Καλύτερα δε γίνεται”, “ορφανέψαμε” από τίτλο, κλαίμε»

Τέμπη: Νέα προθεσμία έλαβε ο σταθμάρχης Λάρισας – Αύριο η απολογία του

Συγκλονίζει η Ρούλα Κουσκουρή: «Έβαλα ψυχή και νίκησα τον καρκίνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα