Ανατροπή στο GNTM! Μπήκε στο σπίτι του διαγωνισμού, τσακώθηκε με τις συμπαίκτριες της και τελικά αποχώρησε οικειοθελώς!

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model 25 κορίτσια, κέρδισαν το μεγάλο «ναι» στη φάση του Bootcamp, και σήμερα έφτασαν στο σπίτι του διαγωνισμού, ώστε γνωρίσουν την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θα αναλάβει τον ρόλο του «Μέντορα» τους, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Λίγο πριν περάσουν την πόρτα όμως μένουν με το κλειδί στο χέρι, αφού για να κερδίσουν την επίσημη είσοδο τους, πρέπει να περάσουν από μία ακόμα δοκιμασία!

Ωστόσο, με το που πάτησαν το πόδι τους έξω από το υπερπολυτελές

σπίτι του Greece’s Next Top Model, οι εντάσεις δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους και μια παίκτρια αποφάσισε να εγκαταλείψει πολύ εύκολα το όνειρο της.

Πρόκειται για την Αντζελίνα Γεωργίου, η οποία μετά από ένα μικρό διαπληκτισμό με τις συμπαίκτριες της, απλά άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και έφυγε. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η κάμερα του διαγωνισμού την ακολούθησε, ωστόσο εκείνη δεν θέλησε να μιλήσει.

«Έχω κουραστεί. Δεν κάθομαι άλλο εδώ μέσα, δεν γουστάρω. Δεν συμφωνώ με όλους αυτούς που με κυνηγούν», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πριν από την αποχώρηση της είχε προηγηθεί ένας μικρός καβγάς της με την Εύη Ιωαννίδου, την Μικαέλα Φωτιάδη και τη Μέγκι Ndrio. Έτσι, πήρε το Sudoku της και αποχώρησε ζητώντας να της ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού για να πάει να πάρει καφέ!

«Ένιωθε ότι ήταν ξένη, καθόταν με εμάς θα την σχολίαζαν, καθόταν με άλλες κοπέλες θα την σχολίαζαν και είχε βρεθεί σε αδιέξοδο», ανέφερε η Ιωάννα Δεσύλλα.

Δείτε τα παρακάτω αποσπάσματα:

Δείτε ακόμη: GNTM: Ο ενθουσιασμός των κοριτσιών με το υπερπολυτελές σπίτι του διαγωνισμού!

Keywords
Τυχαία Θέματα