Βρήκαμε τον ευκολότερο τρόπο για να πετύχετε το winged eye look

To eyeliner είναι το προϊόν μακιγιάζ που έχουμε πάρει από φόβο. Είχαμε πάντα την εντύπωση ότι μόνο οι make up artsists μπορούν να καταφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα. Φέτος όμως το cat eye look καθώς και το winged eye look είναι τα μεγαλύτερα trends στο μακιγιάζ.

Το είδαμε σε όλα τα shows και πολύ το ζηλέψαμε αφού δημιουργεί μια glamorous πινελιά που την αγαπάμε. Πρέπει να αναθεωρήσουμε λοιπόν και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το περιβόητο περίγραμμα χωρίς φόβο. Ψάξαμε να βρούμε τρόπους

που θα μας διευκολύνουν έτσι ώστε να το πάμε βήμα βήμα κι όχι μια κι έξω.

Και κάπου εκεί στην έρευνα μας βρήκαμε το video που ακολουθεί. Ο τρόπος που η you tuber σχεδιάζει το eyeliner είναι πράγματι απίθανος. Βάζει μικρά σημάδια-τελείες, σε σημεία κλειδιά του ματιού, τις οποίες στη συνέχεια ενώνει. Είναι σαν παιχνίδι δηλαδή. Αφού ενώσει τις τελείες γεμίζει τα κενά και ουπς! να το τέλειο winged eye look!

Πρέπει να μας εμπιστευθείτε, είναι η καλύτερη μέθοδος και η πιο αποτελεσματική. Εντάξει δεν λέμε ότι θα πετύχουμε το τέλειο με την πρώτη αλλά αν δεν προσπαθήσουμε δεν θα γίνει δουλειά.

Επίσης θα συμφωνήσουμε μαζί της ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε το μαύρο eyeliner με μπλε, καφέ ή ακόμα και πράσινο μιας και η τάσεις τη φετινής σεζόν το επιτρέπουν. Για ακόμα πιο πρωτότυπο look μπορούμε να βάλουμε λευκό ή μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Το λευκό δίνει λάμψη στο βλέμμα και το μαύρο ένταση.

Όσο αφορά το μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο δεν υπάρχουν πλέον κανόνες τύπου”έντονα μάτια nude χείλη” χωρίς να σημαίνει ότι αν μας αρέσει κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να το υιοθετήσουμε. Απλά θέλουμε να σας τονίσουμε ότι ακόμα κι αν θέλουμε να το συνδυάσουμε με ένα κατακόκκινο ματ κραγιόν ή ακόμα και με καφέ σκούρο μπορούμε να το κάνετε άφοβα.

Ας δούμε λοιπόν τον τρόπο:

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε γιατί το eyebrow gel λύνει όλα τα προβλήματα των φρυδιών

Φτιάξτε μόνες σας μάσκες προσώπου για λάμψη με φυσικά προϊόντα

Keywords
Τυχαία Θέματα