Τους άφησε όλους άφωνους η νέα παίκτρια του My Style Rocks! Εμφανίστηκε μόνο με το πουκάμισο της: «Είναι σοκαριστικό» – «Τα είδαμε όλα βρε κοπέλα μου!»

Μια νέα παίκτρια έκανε την είσοδό της στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Ο λόγος για την dj Ιουλία Ρούλα ή αλλιώς Jayla, η οποία φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της, από την πρώτη κιόλας μέρα. Το νεαρό κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη, παρουσίασε για concept ένα ξαφνικό ταξίδι της στην Κούβα, παρέα με τον αγαπημένο της. Μάλιστα, δεν θα έφτασε στον προορισμό της με επιβατικό

αεροπλάνο, αλλά με ιδιωτικό jet! Ωστόσο, αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον δεν ήταν το ευφάνταστο concept που παρουσίασε, αλλά το outfit που επέλεξε, καθώς εμφανίστηκε μόνο με το πουκάμισο της!

«Δεν μπορείς να πας έτσι στο ιδιωτικό τζετ. Θέλει κάτι πιο γκράντε. Δεν πάει το παπούτσι με την κάλτσα αυτή. Αυτό το πουκάμισο ενώ είναι ωραίο το έχεις χαλάσει. Δεν μπορώ. Τι να πω; Και κάτι ακόμα… φοράς από μέσα σορτσάκι;», ρώτησε η συμπαίκτριας της, Έφη Αναστασοπούλου.

«Φοράω εσώρουχο», απάντησε εκείνη. «Πρέπει να φοράς και σορτσάκι. Στην εκπομπή υπάρχουν και άντρες εδώ μην τους ρίξουμε κάτω με εγκεφαλικά», συνέχισε η Έφη.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη συνέχισε την κριτική: «Είσαι πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Έχεις ένα πάρα πολύ ωραίο σώμα. και πολύ σέξι πόδια και γλουτούς και μηρούς, αλλά τα είδαμε όλα βρε κοπέλα μου! Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα. Το φανταζόμουν ότι δεν φοράς κάτι από κάτω. Αλλά δεν περίμενα όντως να μην φοράς τίποτα!»

Μάλιστα, στη συνέχεια εμφανίστηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή και ο Στέλιος Κουδουνάρης έμεινε αποσβολωμένος από την εμφάνιση της.

«Είπες πριν βρε Ιουλία μου ότι σου πήρε δύο ώρες να ετοιμαστείς; Δηλαδή συγγνώμη, αν φόραγες και παντελόνι, πόση ώρα θα σου έπαιρνε; Το πουκάμισο είναι πάρα πολύ ωραίο, μου αρέσει αυτή η ζώνη που φοράς. Όλα τα άλλα είναι παντελώς λάθος. Δεν μπορείς να βγεις έξω, με ένα πουκάμισο, διότι δεν είναι μακρύ. Είναι ωραία η ιδέα να βγαίνουν οι γυναίκες με ένα ανδρικό πουκάμισο και να το κάνουν φόρεμα, αλλά αυτό είναι πάρα πολύ κοντό! (…) Καλά κάνεις και πας στην Κούβα, ωραία θα ήταν να μπορούμε να έρθουμε μαζί σου… Εγώ φυσικά θα ντρεπόμουνα… Είναι λίγο σοκαριστικό… Μας έπιασε όλους ο πουριτανισμός σήμερα, λες και δεν έχουμε δει ξανά κοντό, αλλά αυτό είναι πιο κοντό απ’ ότι πρέπει», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε τα παρακάτω αποσπάσματα:

Δείτε ακόμη: Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά στη φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά τη φημολογούμενη κόντρα τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα