Αναστασοπούλου για Φιλιππίδη: Διευκρινίζει για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της μετά τη δικαστική απόφαση

Μετά τις πρώτες δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στις τηλεοπτικές κάμερες, στις οποίες αναφέρθηκε στην πρώτη γυναίκα που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό και αποκάλυψε τη συνομία που είχε μαζί της μετά την δικαστική απόφαση, η ηθοποιός προχώρησε μέσα από την εκπομπή της στο Pride Radio σε διευκρινήσεις μετά την είδηση ότι ο κατηγορούμενος θα καταθέσει αγωγή εναντίον της.

«Αυτή η δήλωση αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση και προσβολή εκ μέρους

της κα. Αναστασοπούλου της ομόφωνης αποφάσεως που βγήκε πριν από δύο μέρες. Δηλαδή τέτοια έλλειψη σεβασμού στη δικαιοσύνη που ομόφωνα, με την σύμφωνη πρόταση της εισσαγελέως, αθώωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και εξακολουθεί και λέει τον Πέτρο Φιλλιπίδη βιαστή κατ’ εξακολούθηση, δύο φορές, η κα. Αναστασοπούλου.

Σας λέω, λοιπόν, ότι για αυτές τις δηλώσεις της κα. Αναστασοπούλου, η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση. Δηλαδή δεν σέβονται και δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο για αυτές τις δύο κατηγορίες και τον ξαναλέει βιαστή Πέτρος Φιλιππίδης έχει δώσει εντολή στο γραφείο μας να κατατατεθεί τη Δευτέρα αγωγή. Διότι είναι παντελής έλλειψη σεβασμού, όχι του τεκμηρίου της αθωότητας, ομόφωνης απόφασης», είχε αναφέρει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η απάντηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο Pride Radio

«Μόλις ενημερώθηκα για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη που εκπροσωπείται από τον κ. Δημητρακόπουλο. Θέλω να διευκρινίσω για κάποιες δηλώσεις που έκανα στα κανάλια που περίμεναν έξω από το θέατρο. Απάντησα σε μία ερώτηση για το αν μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα, έχουμε περάσει πάρα πολλά χρόνια μαζί με αυτά τα κορίτσια. Έχουμε γίνει οικογένεια πια. Η κοπέλα έχει καταγγείλει κάποια πράγματα και σαν οικογένεια τη στηρίζω και θα την στηρίζω και θα είμαι δίπλα της.

Δεν σχολίασα την απόφαση του δικαστηρίου, είναι απόλυτα σεβαστή. Θα ήμουν εντάξει αν σχολίαζα και τα θετικά ή αν γιόρταζα τη θετική έκβαση που είχε για εμάς το ένα κομμάτι της απόφασης του δικαστηρίου, δεν το έκανα. Όπως δεν το έκανα και για την αρνητική έκβαση, κατά την άποψή μου. Είμαι άνθρωπος, αγαπώ τους ανθρώπους που παλεύουν και σέβομαι τις αποφάσεις του δικαστηρίου», ξεκαθάρισε στον αέρα της ραδιοφωνικής της εκπομπής η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα:

Ελεονώρα Μελέτη: Η σπάνια εξομολόγηση για τον Θοδωρή Μαροσούλη -«Καμία σχέση δεν είναι τέλεια»

Blake Lively – Ryan Reynlds: Έγιναν γονείς για τέταρτη φορά!

Rihanna: Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της -Ο τρόπος που το αποκάλυψε στο Super Bowl 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα