Survivor All Star: Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος επέστρεψε στην Ελλάδα – Φωτογραφίες

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής 12/2 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star».

Ο παίκτης της ομάδας των Μαχητών παρέμεινε στο reality επιβίωσης για περίπου δύο εβδομάδες, σημειώνοντας έτσι μια πολύ σύντομη πορεία στο παιχνίδι. Ο Σώζον Παλαίστρος Χάρος δεν κατάφερε να δείξει τις δυνατότητές του στα αθλήματα και οι συμπαίκτες του τον έβγαλαν

στον «τάκο».

Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος δεν επιθυμούσε να εγκαταλείψει τόσο νωρίς το «Survivor All Star», όμως το τηλεοπτικό κοινό είχε άλλη άποψη.

Ειδικότερα, ο παίκτης των Μαχητών στο συμβούλιο του νησιού πριν από την αποχώρησή του: «Νιώθω αρκετά καλά. Εντάξει, μπορεί να ήθελε να δυσκολευτώ λίγο ακόμα, να ήθελα να το πάω μέχρι το τέλος, μου αρέσει έτσι να το τραβάω ειδικά όταν δυσκολεύομαι και να πιέζω αλλά όλα γίνονται για καλό.

Δεν θα το πιέσω παραπάνω, θα βγω έξω, θα ντερλικώσω, θα σκέφτομαι τις ωραίες στιγμές που πέρασα εδώ, θα φάω τα γλυκά μου, θα πιω τα ποτά μου… Μεθαύριο θα είμαι στο σπίτι μου».

Ευδιάθετος και χαμογελαστός ο ίδιος ευχαρίστησε τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που τον περίμεναν και επιβιβάστηκε στο van της παραγωγής.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Ασημίνα Χατζηανδρέου για Κατερίνα Δαλάκα: «Τη νύχτα του “πολέμου” μίλησες παραπάνω από μένα»

 Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Σαν σήμερα το 2022 έμαθαν για την εγκυμοσύνη – Η τρυφερή ανάρτηση

 Αργύρης Πανταζάρας: «Πέντε μεγάλα ονόματα έτρωγαν την πίτα και τους πιτσιρικάδες τούς έπαιζαν οι 40άρηδες»

Keywords
Τυχαία Θέματα