Rihanna: Έγκυος στο δεύτερο παιδί- Το total red look που κέρδισε τους fan της (και όχι μόνο)

Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε το Superbowl, ο μεγάλος τελικός του NFL, και ως πραγματική fan κάθισα μέχρι τις 5.30 το πρωί για να το παρακολουθήσω. Στο ημίχρονο του Superbowl έχουμε κάθε χρόνο το halftime show όπου ένας ή περισσότεροι πασίγνωστοι stars κάνουν ένα φαντασμαγορικό show των 15 λεπτών.

Φέτος στο halftime πρωταγωνίστησε η Rihanna σε μια εμφάνιση

που την περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό. Και φυσικά δεν μας άφησε παραπονεμένους καθώς εκτός από το υπέροχο show που ετοίμασε ανακοίνωσε και τη δεύτερη εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή star εμφανίστηκε με ένα total red look και μέσα από το boiler suit που επέλεξε φάνηκε η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Όπως ήταν αναμενόμενο τα social media πήραν φωτιά και μέσα σε δευτερόλεπτα η super hot εμφάνισή της έγινε viral.

The Look

Η Rihanna ερμήνευσε μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες της και μερικά remix που σίγουρα θα γίνουν τα hit της άνοιξης. Το look που επέλεξε για το Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show στο State Farm Stadium στην Arizona ήταν 100% κόκκινο.

Η πανέμορφη star ανέβηκε στο stage με ένα κόκκινο boiler suit μέσα από το οποίο φορούσε κόκκινο κορμάκι και latex μπούστο. Πάνω από την ολόσωμη φόρμα της φόρεσε ένα κοντό puffer jacket και από πάνω ένα μάξι puffer coat σε κόκκινο τόνο.

Ακόμα και τα sneakers της τραγουδίστριας ήταν σε κόκκινη απόχρωση όπως επίσης και το κραγιόν της. Η ίδια έκανε το απόλυτο look μια μέρα πριν τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου. Τα boiler suits θα φορεθούν πάρα πολύ όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι και αναμένεται να γίνει η αγαπημένη μας uniform για όλη τη σεζόν.

To Alaia παλτό που επέλεξε η Rihanna ήταν εμπνευσμένο από το παλτό που είχε φορέσει ο πασίγνωστος δημοσιογράφος και στιλίστας André Leon Talley.

View this post on Instagram

A post shared by Fashion Bomb Daily (@fashionbombdaily)

Όσον αφορά τα κόκκινα sneakers της star ήταν μια συνεργασία της Salomon με τον οίκο μόδας Maison Margiela.

View this post on Instagram

A post shared by SUNNY (@sunny.ssa)

© Gregory Shamus/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Ανοιξιάτικες φούστες με χειμερινά looks: Είναι η Νο1 τάση του εξωτερικού

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα