Αναστάσιος Ράμμος: «Δέχομαι φλερτ από άνδρες, τους φλερτάρω κι εγώ»

Στο Panik Concert 2023 συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Δευτέρας 2/10 τον Αναστάσιο Ράμμο, ο οποίος δε δίστασε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά τηλεοπτικά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο κομμάτι του φλερτ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αναστάσιος Ράμμος εκμυστηρεύτηκε ότι θα ήθελε να γυρίσει ξανά σε ρόλο παρουσιαστή και πως δέχεται φλερτ από το

ανδρικό φύλο.

Όσα είπε ο Αναστάσιος Ράμμος στις δηλώσεις του

«Με… χίλια θα έκανα ξανά παρουσίαση, πιο ώριμα και πολύ πιο ήρεμα. Σε πάνελ δεν νομίζω να με βλέπατε γιατί δεν ξυπνάω τόσο νωρίς», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε για το κομμάτι του φλερτ: «Με φλερτάρουν! Προτιμώ βέβαια να φλερτάρω εγώ, αλλά μου αρέσει το φλερτ. Με φλερτάρουν και φλερτάρω. Εννοείται ότι δέχομαι φλερτ και από άντρες και κάνω κι εγώ φλερτ σε άντρες, γιατί όταν δίνεις πρέπει και να παίρνεις».

Όσο για το αν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο, ο Αναστάσιος Ράμμος απάντησε στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Happy Day» πως «αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου. Βασικά, πάντα είμαι μόνος μου εγώ. Είμαι πολύ μικρός ακόμα για γάμο».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Η Χριστίνα Αλούπη σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη -Η ζωή στην Αμερική, η επιστροφή στην Ελλάδα και οι δυσκολίες που

Σασμός: Μία φρικιαστική αποκάλυψη θα τινάξει τα πάντα στον αέρα

Περικλής Κονδυλάτος: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με τον χώρο της μόδας, έχει κάνει προσπαθειούλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα