Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη με μια φωτογραφία!

Καθημερινά θα βλέπουμε την Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τη συχνότητα του Alpha τη νέα σεζόν.

Η παρουσιάστρια, όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ο τηλεοπτικός σταθμός αναλαμβάνει την ζώνη 11:00 με 13:00 με infotainment εκπομπή.

“Η Ελεονώρα Μελέτη

μπροστά από τις κάμερες και μαζί της, ο Νίκος Μάνεσης, ενορχηστρωτής κι εμψυχωτής της ομάδας, δημιουργούν, για τη νέα σεζόν, μία εναλλακτική, πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας έως και την Παρασκευή, για δύο ώρες, η Ελεονώρα Μελέτη θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων και θα παραδίδει τη σκυτάλη της ενημέρωσης στον Νίκο Μάνεση που συνεχίζει για 4η σεζόν το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00.”, ανέφερε συγκεκριμένα ο σταθμός στην ανακοίνωσή του.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, είχε γίνει γνωστό, πως στην καθημερινή εκπομπή θα ενταχθούν και κάποιοι από τους πρώην συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη. Συγκεκριμένα στην εφημερίδα Real αναφερόταν πως ο Τάσος Τεργιάκης είναι ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ σε συζητήσεις βρίσκονται και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αλλά και η Κάλλια Καρτσάκη από τη δημοσιογραφική της ομάδα.

Ο Τάσος Τεργιάκης επιβεβαίωσε σήμερα τη συνεργασία τους, αναρτώντας μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο instagram μια κοινή του φωτογραφία με την Ελεονώρα Μελέτη και γράφοντας μας πως έρχονται σύντομα και να παραμείνουμε συντονισμένοι για τα νεότερα…

Διαβάστε ακόμα:

Naya Rivera: Ανασύρθηκε νεκρή από τη λίμνη που την αναζητούσαν

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την Αγία Σοφία και η απάντηση στον Burak Hakki

Άσπα Τσίνα: «Ο καρκίνος με βοήθησε να μην φοβάμαι»

Keywords
Τυχαία Θέματα