Kelly Preston: Ραγίζει καρδιές η τελευταία της φωτογραφία με τον John Travolta και τα παιδιά τους

Σε πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του John Travolta καθώς έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του, Kelly Preston. 

Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 57 ετών, την Κυριακή (12/7) μετά από “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια.

Το δυσάρεστο νέο έγινε γνωστό μετά από σχετική δήλωση που έκανε εκπρόσωπος της οικογένειας στο People και λίγο αργότερα ο John Travolta έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της συζύγου του και στη

λεζάντα, έγραψε: “Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Kelly έχασε τη δίχρονη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Πάλεψε γενναία με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών.

Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και στις νοσοκόμες στο MD Anderson Cancer Center, και σε όλους τους φίλους που στάθηκαν δίπλα της. Η ζωή και η αγάπη της Kelly θα μνημονεύονται πάντα.

Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου που έχασαν τη μητέρα τους, οπότε ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά που δεν θα ακούτε νέα μου για λίγο. Να ξέρετε όμως ότι θα νιώθω την αγάπη σας τις εβδομάδες και τους μήνες που θα έρθουν καθώς θα προσπαθούμε να επουλώσουμε την πληγή”.

Η τελευταία ανάρτηση της Kelly Preston στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ραγίζει καρδιές. Η ίδια είχε δημοσιεύσει στις 22 Ιουνίου φωτογραφία με την οικογένειά της ευχόμενη στον John Travolta, “τον καλύτερο μπαμπά που γνώριζε”.

“Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα στον καλύτερο πατέρα που ξέρω. Σε αγαπάμε”, έγραφε συγκεκριμένα η στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της περιλάμβανε ακόμα μια φωτογραφία, όπου ο John Travolta κρατούσε τρυφερά τον πρωτότοκο γιο του ζευγαριού που χάθηκε τραγικά σε ηλικία μόλις 16 ετών το 2009.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Father’s Day to the best one I know, we love you

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Preston (@therealkellypreston) στις 21 Ιούν, 2020 στις 8:42 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την Αγία Σοφία και η απάντηση στον Burak Hakki

Ο Σωτήρης Κοντιζάς περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την σύζυγό του

Άσπα Τσίνα: «Ο καρκίνος με βοήθησε να μην φοβάμαι»

Keywords
Τυχαία Θέματα