Naya Rivera: Ανασύρθηκε νεκρή από τη λίμνη που την αναζητούσαν

Ένα πτώμα βρέθηκε στην περιοχή όπου οι Αρχές αναζητούν την αγνοούμενη Naya Rivera, όπως ανακοίνωσε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα, στην Καλιφόρνια.

A body has been found at Lake Piru this morning. The recovery is in progress. There will be a news conference at 2 pm at the lake

— Ventura Co. Sheriff (@VENTURASHERIFF) July 13, 2020

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TMZ, το άψυχο σώμα που ανασύρθηκε

από τα νερά της λίμνης Piru ανήκει στην ηθοποιό Naya Rivera η οποία αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη.

#BREAKING: Naya Rivera’s Body Recovered from Lake Piru https://t.co/E30g2pmxYK

— TMZ (@TMZ) July 13, 2020

Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε νοικιάσει πλωτή βάρκα με τον γιο της για να κάνουν βόλτα. Λίγες ώρες αργότερα, άλλος βαρκάρης ειδοποίησε τις Αρχές για ακυβέρνητη πλωτή βάρκα μέσα στην οποία βρισκόταν ένα παιδί, ο 4χρονος γιος της ηθοποιού του Glee.

Η τελευταία τους φωτογραφία από την ημέρα της εξαφάνισης:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

just the two of us

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naya Rivera (@nayarivera) στις 7 Ιούλ, 2020 στις 3:15 μμ PDT

Σύμφωνα με τα όσα είχε πει στις Αρχές το παιδί, μαζί με την μητέρα του κολυμπούσαν στην λίμνη, αλλά εκείνη δεν επέστρεψε στην βάρκα.

Η Naya Rivera είχε ξεκινήσει την καριέρα της από μικρή ηλικία, τόσο στο χώρο της υποκριτικής, όσο και του μόντελινγκ και είχε εμφανιστεί σε πολυάριθμα διαφημιστικά. Στην ηλικία των 4 ετών έπαιξε στην σειρά «The Royal Family».Το 2009 ξεχώρισε μέσα από την σειρά Glee όπου υποδύθηκε την Santana Lopez, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε και με το τραγούδι.

Από τo γάμο της με τον ηθοποιό Ryan Dorsey, απέκτησε το γιο της Josey, όπου μετά το διαζύγιό τους το 2018 πήρε την κηδεμονία του.
Διαβάστε ακόμα:Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση για την Αγία Σοφία και η απάντηση στον Burak HakkiΟ Σωτήρης Κοντιζάς περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την σύζυγό τουΆσπα Τσίνα: «Ο καρκίνος με βοήθησε να μην φοβάμαι»
Keywords
Τυχαία Θέματα