Αν κάνετε απολέπιση σήμερα προσέξτε τα σημεία που συνήθως παραμελείτε

Η απολέπιση στο σώμα είναι απαραίτητη και το χειμώνα. Άλλωστε το δέρμα πρέπει να παραμένει απαλό και ενυδατωμένο ακόμη και τώρα που δεν εκτίθεται. Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα πρέπει να κάνετε scrub ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και αν χαρίζετε στο σώμα σας βελούδινη υφή. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε πως μετά την απολέπιση το δέρμα δέχεται πιο εύκολα και αποτελεσματικά την ενυδατική κρέμα.

Αφού λοιπόν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε θα πρέπει να προσέξτε και κάτι ακόμη. Υπάρχουν τρία σημεία στο σώμα που δεν απολεπίζετε ενώ είναι εξίσου σημαντικά με τα υπόλοιπα. Δείτε ποια είναι:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GIRLINC (@girlinc_uk) στις 7 Δεκ, 2019 στις 12:30 πμ PST

Γόνατα: Ναι, είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος που παραμελείτε αν και δεν πρέπει. Κάνοντας σωστή απολέπιση και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από το σημείο θα μπορέσετε να δείτε και τις τριχούλες που υπάρχουν. Έχετε προσέξει άλλωστε ότι όταν ξυρίζετε τα πόδια σας τόσο στα γόνατα όσο και στο πίσω μέρος τους δεν έχετε κάνει σωστή αποτρίχωση. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να το κάνετε με μεγαλύτερη προσοχή.

Φτέρνες: Γνωρίζετε ότι είναι το μέρος του ποδιού που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Σας το λέει συχνά και η nail artist, έτσι δεν είναι; Καλό είναι ακόμη και το χειμώνα που δεν φοράτε σανδάλια, να χρησιμοποιείτε μια ράσπα και να τρίβετε απαλά τις φτέρνες σας αλλά και απολέπιση που θα χαρίσει έξτρα απαλότητα. Επίσης το ίδιο ισχύει και για τα πέλματα.

Αγκώνες: Είναι ένα ακόμη σημείο που ξεχνάτε. Οι αγκώνες αποκτούν σκληρύνσεις πολύ εύκολα. Αυτό σημαίνει πως χρειάζονται ειδική φροντίδα. Όταν κάνετε απολέπιση στο σώμα σας λοιπόν επιμένετε λιγάκι και στη συγκεκριμένη περιοχή ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Αμέσως μετά απλώστε μια πλούσια, ενυδατική κρέμα σώματος και κάνετε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις. Καλό είναι να επαναλαμβάνετε την ενυδάτωση αμέσως μετά το ντους αλλά και κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο.

Διαβάστε ακόμη:

Τα glam δώρα που θα κάνετε στον εαυτό σας τα φετινά Χριστούγεννα

Δείτε πως πρέπει να φορέσετε τη μάσκαρα ώστε να κάνετε το winged eyeliner να δείχνει άψογο

Keywords
Τυχαία Θέματα