Η Pink έκοψε τα μαλλιά της και το Instagram πήρε φωτιά

Τον τελευταίο καιρό οι celebrities κόβουν τα μαλλιά τους με μανία. Ακόμη κι εκείνες που είχαν μακριά μαλλιά για χρόνια αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων, το bob φυσικά. Υπήρξαν όμως και οι τολμηρές που εμείς εδώ στο  Fay’s book πολύ αγαπάμε. Είναι οι stars που έκοψαν τα μαλλιά τους πολύ κοντά αποδεικνύοντας πως η θηλυκότητα δεν κρύβεται στους κυματισμούς, τους κότσους και τα extensions.

Και όπως καταλαβαίνετε “φωτογραφίζουμε” την Cherlize Theron. Το ίνδαλμα, εκείνη που ζήτησε από τον προσωπικό της κομμωτή αρχικά το πιο αμφισβητούμενο κούρεμα ever και στη συνέχεια απέκτησε ένα πολύ κοντό που αναδεικνύει τα τέλεια χαρακτηριστικά της με τον καλύτερο τρόπο.

Ακολούθησαν κι άλλες το παράδειγμα της τους τελευταίους μήνες. Και φυσικά αποκάλυψαν το αποτέλεσμα μέσα από τον προσωπικό  τους λογαριασμό στο Instagram συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια.

Και τώρα έρχεται η Pink να κάνει την πιο τολμηρή κίνηση του χειμώνα. Να ξυρίσει τα μαλλιά της και να τα δείξει σε ένα post. Τη βοήθησε η προσωπική της hairstylist Pamela Neal. H Pink αγαπάει πολύ τα εξεζητημένα hair looks και τα τελευταία χρόνια παραμένει πιστή στα κοντά κουρέματα ενώ έχει υιοθετήσει κατά καιρούς και ιδιαίτερα χρώματα όπως είναι το icy blonde αλλά και το ροζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink) στις 5 Δεκ, 2019 στις 5:51 μμ PST

Αρκετές διάσημες φίλες της Pink σχολίασαν κάτω από τη φωτογραφίας της, όπως η Selma Blair η οποία ξύρισε το καλοκαίρι  τα μαλλιά της για διαφορετικό λόγο μιας και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και έπρεπε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες. Η Blair έγραψε “twins” κάτω από το post της Pink αφού έχουν πλέον το ίδιο κούρεμα.

Η Kate Hudson με τη σειρά της, η οποία είχε τολμήσει το ίδιο για τις ανάγκες ρόλου σε κινηματογραφική ταινία σχολίασε πως είναι πολύ απελευθερωτικό. 

Ναι, το πιθανότερο είναι καμία από εμάς να μην αποφάσιζε κάτι τέτοιο αλλά δεν σας κρύβουμε πως θαυμάζουμε τις γυναίκες που είναι τόσο τολμηρές.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως πρέπει να φορέσετε τη μάσκαρα ώστε να κάνετε το winged eyeliner να δείχνει άψογο

To minimal nail art που θα δημιουργήσετε μόνες στο σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα