Αν ετοιμάζεστε να ντυθείτε νύφη πρέπει να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το bridal beauty look της Hailey Bieber

Ετοιμάζεστε μα ντυθείτε νύφη μέσα στο Φθινόπωρο; Αν ναι, τότε είμαστε σίγουρες πως είναι σχεδόν όλα έτοιμα. Το νυφικό σας τελειοποιείται και έχετε ήδη συζητήσει με τους beauty experts για το look που θα έχετε την υπέροχη εκείνη μέρα. Φυσικά βλέπετε τα celebrity make up και hair looks ώστε να εμπνευστείτε. Επίσης γνωρίζουμε πως ενθουσιαστήκατε με τη Hailey Bieber. Ήταν

στ’ αλήθεια πολύ κομψή και εντυπωσιακή νύφη χωρίς υπερβολές.

Και επειδή εμείς είμαστε εδώ για εσάς ακόμη και στις πιο σημαντικές σας στιγμές σας αποκαλύπτουμε όλες τις λεπτομέρειες του bridal beauty look της Hailey η οποία φρόντισε να ανεβάσει υπέροχες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις 1 Οκτ, 2019 στις 12:11 μμ PDT

H Bieber επέλεξε ένα κλασικό αλλά υπέροχο στ’ αλήθεια χτένισμα που την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε nude τόνους.

Ο διάσημος hairstylist Jen Atkin δημιούργησε ένα χαμηλό κότσο με χωρίστρα στη μέση ο οποίος στολίστηκε με ένα μακρύ πέπλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dendoll (@dendoll) στις 10 Οκτ, 2019 στις 4:43 μμ PDT

Η make up artist Denika Bedrossian ήταν εκείνη που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της νύφης. Κράτησε την επιδερμίδα φυσική και λαμπερή και επέλεξε μια ροζ απαλή απόχρωση στα μάτια που χάρισε ένα ρομαντικό ύφος. Φυσικά τόνισε ακόμη περισσότερο το βλέμμα με το χαρακτηριστικό feline-flick liner που αγαπάει πολύ η Bieber ενώ τα χείλη παρέμειναν glossy και σχεδόν διάφανα.

Η Bedrossian έδωσε μεγάλη σημασία στην όψη της επιδερμίδας και όχι στο εξεζητημένο μακιγιάζ. Συνδύασε τη λάμψη με το ματ φινίρισμα αφού πιστεύει πως οι νύφες πρέπει να ακτινοβολούν με απόλυτα φυσικό τρόπο και όχι με highlighter ή glitter.

Για να πετύχει τη λάμψη φρόντισε την επιδερμίδα της Bieber ακολουθώντας τη ρουτίνα περιποίησης που περιλαμβάνει 7 βήματα. Δύο προϊόντα καθαρισμού, δύο ορούς , μάσκα ματιών, αντηλιακή και ενυδατική κρέμα.

Όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να ακολουθήσετε τη σημαντική τελευταία συμβουλή της make up artists και πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ την ημέρα του γάμου σας να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κεντρική photo: Rabbani and Solimene Photography/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το κόκκινο ματ κραγιόν που φορά η Angelia Jolie στο Maleficent πρέπει να το αποκτήσετε πριν έρθει ο Χειμώνας

Το αγαπημένο beauty προϊόν της Victoria Beckham είναι super οικονομικό και πρέπει να το αποκτήσετε asap

Keywords
Τυχαία Θέματα