Τα ωραιότερα σκούρα κραγιόν και ο σωστός τρόπος να τα συνδυάσετε

Οι κοραλλί αποχρώσεις, τα παστέλ και τα έντονα φούξια κραγιόν έμειναν στο νεσεσέρ σας για πολλούς μήνες. Τα φορέσατε και εντυπωσιάσατε όλο το καλοκαίρι τονίζοντας την ηλιοκαμένη σας όψη. Και τώρα ήρθε η ώρα να μείνουν στην άκρη αφού οι τάσεις φέτος και πιο συγκεκριμένα η μεγαλύτερη τάση θέλει πολύ σκούρα χρώματα στα χείλη. Που χαρίζουν μια πινελιά μυστηρίου και θηλυκότητας με ένα ξεχωριστό τρόπο. Ναι, το γνωρίζουμε πως σας φοβίζουν λιγάκι τα πολύ σκούρα κραγιόν αφού δεν γνωρίζετε πως να τα συνδυάσετε. Γι’ αυτό

είμαστε εμείς και οι make up artists εδώ για να σας δώσουμε συμβουλές αλλά και μικρά μυστικά που θα σας χαρίσουν το πιο γοητευτικό make up look ever.

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι η απολέπιση χειλιών. Το σημείο θα πρέπει να είναι τέλειο ώστε το χρώμα να δείχνει τέλειο. Κάθε ατέλεια στο σκούρο χρώμα φαίνεται υπερβολική λένε οι ειδικοί. Προσοχή: Το σκούρο κραγιόν είναι κατάλληλο αποκλειστικά και μόνο για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Ποτέ το πρωί.

Στη συνέχεια πρέπει να καλύψετε μαύρους κύκλους και ατέλειες από την περιοχή των ματιών απλώνοντας κονσίλερ. Σειρά έχει το φον ντε τεν αφού η επιδερμίδα πρέπει να είναι άψογη και να καλύψετε τυχόν δυσχρωμίες ή κοκκινίλες. Το σκούρο χρώμα στα χείλη δημιουργεί έντονη αντίθεση με το δέρμα και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία σ’ αυτό έτσι ώστε να μην τονίζονται περισσότερο οι ατέλειες ή να μην δείχνει άτονο. Η πούδρα με απαλούς ιριδισμούς  είναι επίσης απαραίτητη αφού ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. 

Αποφύγετε το contouring ή τα highlighters γιατί θα τραβήξουν την προσοχή και δεν πρέπει. Όταν φοράτε πολύ σκούρο κραγιόν πρωταγωνιστής είναι τα χείλη. Μην ξεχάσετε να απλώσετε ελάχιστη ποσότητα διάφανης πούδρας στις άκρες των χειλιών. Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια θα κάνει ακόμη πιο γοητευτικό το look.

Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. Μην κάνετε περίγραμμα με μολύβι χειλιών, θεωρείται ξεπερασμένο ειδικά στα σκούρα χείλη.

Δείτε τα ωραιότερα σκούρα κραγιόν κι επιλέξετε το αγαπημένο σας.

Kat Von D Studded Kiss Creme, Motoorhead

Shiseido ModernMatte Powder Lipstick, Nocturnal

Dior Rouge Dior Ultra Rouge Ultra Pigmented Hydra Lipstick, Ultra Night

Tom Ford Satin Matte Lipstick, Baby Boy 

Bobbi Brown Crushed Lip Color Blackberry

YSL Rouge Pur Couture The Slim, Ironic Burgundy

Estee Lauder Pure Color Love Lipstick Heart Edition, Black Star

Urban Decay Vice Lipstick, Liquid Sheer

Κεντρική photo: Melodie Jeng/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Face scrub: Δείτε τα καλύτερα και επιλέξτε εκείνο που θα χρησιμοποιήσετε σήμερα κιόλας

Το μαύρο χρώμα στο μανικιούρ αποκτά ένα παιχνιδιάρικο twist που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό

Keywords
Τυχαία Θέματα