H Helen Mirren έκανε την πιο συγκλονιστική εμφάνιση του μήνα!

Η ηθοποιός Helen Mirren καταφέρνει πάντα να μας εντυπωσιάζει με το εκπληκτικό της στιλ! Mπορεί η ίδια να είναι 74 ετών αλλά η αγάπη της για τη μόδα είναι γνωστή και πολύ συχνά κάνει εμφανίσεις που τραβάνε όλα τα φλας πάνω τους.

Πριν λίγες ώρες, η ηθοποιός βρέθηκε στην Πρεμιέρα της ταινίας Catherine the Great και φόρεσε μια πολύ εντυπωσιακή τουαλέτα που μας κέρδισε από το πρώτο λεπτό.

The Look

Η γνωστή ηθοποιός φόρεσε τιρκουάζ τουαλέτα του οίκου μόδας Badgley Mischka και τη συνδύασε με ένα

εξίσου εντυπωσιακό κολιέ του David Webb. Η Helen Mirren ολοκλήρωσε το υπέροχο look της με ασορτί σκουλαρίκια και ένα μοβ clutch.

© Jeff Kravitz / Getty Images / Ideal Image

H επιλογή του χρώματος του φορέματος της Helen Mirren δεν έγινε τυχαία καθώς το τιρκουάζ είναι μια απόχρωση που αγαπάμε ιδιαίτερα αυτό το φθινόπωρο. Μπορεί η ηθοποιός να το επίλεξε για μια επίσημη red carpet εμφάνιση αλλά εσύ μπορείς να το φορέσεις άνετα και στην καθημερινότητά σου, σε πουλόβερ, ζακέτες, μπλούζες και φορέματα. Είναι μια από τις πιο έντονες αποχρώσεις που βλέπουμε να κυριαρχούν αυτή τη σεζόν και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να το φορέσουμε.

Τα puffy sleeves στο φόρεμα της Helen Mirren είναι ακόμα ένα στοιχείο που οι σχεδιαστές λατρεύουν. Επίλεξε tops με φουσκωτά μανίκια και κάνε και εσύ τη διαφορά στο look σου! Τέλος, τα statement κοσμήματα είναι ένα ακόμα trend που οι celebrities λατρεύουν και αξίζει να συμπεριλάβεις στα must του φθινοπώρου!

© Jon Kopaloff / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: Η Alexa Chung μας δείχνει πώς να ντυθούμε σαν γνήσιες Γαλλίδες! (VIDEO)- Τα πιο ωραία tips που θα μεταμορφώσουν το στιλ σου!

Street Style: Τι χρώμα να επιλέξεις στο φθινοπωρινό σου πανωφόρι;- Δες εδώ τις top αποχρώσεις που προτιμούν όλες οι influencers

6 top influencers σου δείχνουν τα αγαπημένα τους looks ΑΥΤΗ τη στιγμή!- Τι φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο;

Keywords
Τυχαία Θέματα