Ανανάς: Το εξωτικό φρούτο που θα σας χαρίσει λάμψη

Ο ανανάς εκτός από τέλεια καλοκαιρινή εξωτική γεύση αλλά και υπέροχο φρούτο στην όψη είναι και ότι καλύτερο για την επιδερμίδα σας. Ναι, ξέρουμε ότι το φετινό καλοκαίρι σας προτείναμε να σχεδιάσετε ανανά στο μανικιούρ σας ενώ σας έχουμε δει να φοράτε μαγιό με το υπέροχο φρούτο καθώς και αξεσουάρ μαλλιών. Είναι η μεγάλη σας αδυναμία.

Στο συγκεκριμένο post όμως θα ασχοληθούμε με τις ευεργετικές του

ιδιότητες όσο αφορά το δέρμα. Γνωρίζετε ήδη πως ο ανανάς είναι πλούσιος σε βιταμίνη C και οξέα και αυτός είναι ο λόγος που τα περισσότερα beauty brands έχουν δημιουργήσει προϊόντα περιποίησης με το εξωτικό φρούτο στη σύνθεση τους. Χάρη στη βιταμίνη C προσφέρει έξτρα λάμψη στο δέρμα ενώ τα οξέα που επίσης περιέχουν κάνουν τρυφερή απολέπιση. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ των διακοπών σας αφού εκτός από λάμψη και απαλότητα αφήνει και το τέλειο άρωμα του.

Εμείς βρήκαμε τα προϊόντα που περιέχουν ανανά. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε το αγαπημένο ή αγαπημένα σας. 

Kiehl’s Pineapple Papaya Facial Scrub: Απολεπιστικό προσώπου με ανανά και papaya στη σύνθεση του. Ο συνδυασμός των δύο εξωτικών φρούτων απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα χαρίζοντας απίστευτη λάμψη και απαλότητα.

MAC Prep + Prime Fix+ Mini Pineapple: Σπρέι φιξαρίσματος του μακιγιάζ το οποίο παράλληλα αναζωογονεί και δροσίζει την επιδερμίδα.

Urban Decay All Nighter Summer Solstice Setting Spray Travel Size: Το προϊόν που θα έχετε παντού μαζί σας το φετινό καλοκαίρι. Κρατά το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες και χωρά ακόμη και στο clutch.

Korres Ανανάς-Καρύδα Γαλάκτωμα Σώματος: Το προϊόν που θα χαρίσει στο δέρμα σας το ωραιότερο άρωμα του φετινού καλοκαιριού.

Sephora Pineapple Face Mask: Μάσκα προσώπου που μειώνει τους πόρους και χαρίζει λάμψη στο δέρμα.

Escada Miami Blossom Eau de Toilette: Ο ανανάς μπερδεύετε γλυκά με ρομαντικά λουλούδια δημιουργώντας την εσάνς που θα σας συντροφεύσει φέτος στις διακοπές σας.

Διαβάστε ακόμη:

Kendall Jenner και Hailey Bieber έκαναν το απόλυτο matchy πεντικιούρ του Καλοκαιριού!

Glow look: Ακολουθήστε το μυστικό της Emily Ratajkowski για λάμψη στην επιδερμίδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα