Αν δείτε τη νέα απόχρωση στα μαλλιά της Sienna Miller σίγουρα θα επισκεφτείτε τον κομμωτή σας σύντομα

Ο χειμώνας και ειδικά η περίοδος λίγο πριν τα Χριστούγεννα είναι ίσως η καλύτερη για μια αλλαγή στα μαλλιά. Είτε πρόκειται για το μήκος, είτε για το χρώμα. Οι celebrities τον τελευταίο καιρό άλλωστε σας δίνουν άπειρες ιδέες αφού η μία μετά την άλλη περνούν από τους προσωπικούς haιrstylists και τους ζητούν μικρές ή πιο δραματικές αλλαγές στο look. Δεν τις προλαβαίνουμε. Οι καστανές γίνονται ξανθιές και το αντίστροφο.

Όπως για παράδειγμα η Sienna

Miller, μια κλασσική ξανθιά που ήταν πιστή στην απόχρωση της ειδικά τα τελευταία χρόνια τόλμησε να αποκτήσει ένα από τα πιο trend χρώματα της σεζόν. Από το αγαπημένο της μέχρι τώρα golden blonde πέρασε σε μερικές ώρες στο στρατόπεδο των καστανών γυναικών και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Φυσικά επειδή ήθελε μια διαφορετική πινελιά άφησε τις άκρες των μαλλιών της πιο φωτεινές δημιουργώντας ένα εφέ που θυμίζει το χρώμα όταν έχει ξεθωριάσει φυσικά από τον ήλιο.

Στην πρώτη εμφάνιση της με το νέο look συνδύασε τη νέα απόχρωση με κόκκινο κραγιόν στα χείλη και contouring με terracotta στα ζυγωματικά γιορτάζοντας τον ερχομό του χειμώνα με τον ωραιότερο τρόπο.

Η Sienna Miller με την συγκεκριμένη αλλαγή επιβεβαιώνει τους haisrtylists οι οποίοι επιμένουν ότι δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από το χειμώνα για τις ξανθιές γυναίκες να πάνε προς τις πιο ζεστές και φυσικές καστανές αποχρώσεις. Εκτός από το ωραίο της αλλαγής είναι ένα πολύ σωστός τρόπος ξεκούρασης της τρίχας από την ταλαιπωρία που έχει υποστεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λένε οι ειδικοί.

Εσείς μπορείτε να συμβουλευτείτε τον κομμωτής σας και να κινηθείτε σε πιο ανοιχτούς τόνους αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα να κάνετε το μεγάλο βήμα. Ή εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε για παράδειγμα balayage που φωτίζει μεν τα μαλλιά χωρίς όμως να νιώσετε ότι περνάτε στην άλλη άκρη.

Βέβαια αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα στα μαλλιά της Miller πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους η Kim Kardashian λανσάρει το προϊόν που περιμένατε καιρό τώρα!

Τα 7 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν τα γιορτινά parties

Keywords
Τυχαία Θέματα