Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άγνωστος καβγάς με τον Ζαμπέτα – Δεν ξανασυνεργάστηκαν ποτέ ξανά!

Στο περιοδικό Down Town, ο Πάνος Ζόγκας παρουσίασε ένα αφιέρωμα για την εταιρεία “Καραγιάννης – Καρατζόπουλος”, όπου ανάμεσα σε άλλα υπάρχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Συγκεκριμένα η ταινία “Το κορίτσι του λούνα παρκ” αρχικά είχε χαρακτηριστεί “ακατάλληλη”, ενώ σε αυτή την ταινία Αλίκη Βουγιουκλάκη και Γιώργος Ζαμπέτας καβγάδισαν και δεν συνεργάστηκαν ξανά.

«Η

ταινία “Το κορίτσι του λούνα παρκ” αρχικά είχε χαρακτηριστεί “ακατάλληλη” από τη χούντα. Η Αλίκη, ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία που της είχε η κόρη ενός υψηλόβαθμου προσώπου του δικτατορικού καθεστώτος, καταφέρνοντας τελικά να τη μετατρέψει σε “κατάλληλη”. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει η έκτη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το να χαρακτηριστεί τότε μια ταινία “ακατάλληλη”, και ειδικά της Αλίκης, ισοδυναμούσε με οικονομική καταστροφή. Στο “Κορίτσι του Λούνα Παρκ” η σταρ τσακώθηκε με τον Γιώργο Ζαμπέτα γιατί δεν της άρεσε το κομμάτι “Σταλιά σταλιά” και αρνήθηκε να το τραγουδήσει. Έκτοτε, δεν συνεργάστηκαν ποτέ ξανά οι δυο τους», αναφέρεται στο δημοσίευμα του Down Town.

Διαβάστε ακόμα:

Το τελευταίο αντίο στον Αγάθωνα Ιακωβίδη με ρεμπέτικα και μπαγλαμά

«Λύγισε» η Σοφία Κουρτίδου στο φινάλε του Booth για τον Αγάθωνα

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει τις πρώτες της σκέψεις όταν έμαθε πως ήταν έγκυος στην κόρη της Αλεξάνδρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα