Αλέξης Κούγιας για Φοίβο Δεληβοριά: «Δεν τον γνωρίζω, δεν ξέρω ποιο είναι το ποινικό μητρώο του»

Ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου σήμερα συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, με την κατάθεση του τέταρτου μηνυτή. Λίγο πριν από την έναρξη της δίκης, ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στο Πρω1νό και απάντησε στις δηλώσεις που έκανε ο Φοίβος Δεληβοριάς για εκείνον.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδοποιός χαρακτήρισε ως χυδαίο και ντροπιαστικό αυτό που υπαινίχθηκε ο Αλέξης Κούγιας για τον Μάνο Χατζηδάκι.

«Δεν τον γνωρίζω. Έχω ακούσει το όνομά του.

Εγώ είμαι άλλης μουσικής κουλτούρας, μου είπαν βέβαια ότι είπε ότι σε ηλικία 16 ετών γνώρισε τον Χατζηδάκι και μόλις διάβασα ολοκληρωμένη την τοποθέτησή του, λέω πόσο δικαιώνομαι κάθε μέρα. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι αυτά τα 16χρονα του Χατζηδάκι, του Κατσέλη, του Κουν ήταν ερωτικοί σύντροφοι, κάποιοι θέλησαν να το εκμεταλλευτούν και το διαστρέβλωσαν. Δεν με ενδιαφέρει και πολύ η γνώμη του κύριου Φοίβου Δεληβοριά.

Η ερώτηση που του υπεβλήθη ήταν συκοφαντική. Οι απαντήσεις μου έχω πει ότι είναι μέσω της δικαιοσύνης και μάλιστα διάβασα ότι ο κύριος Φοίβος Δεληβοριάς είπε ότι δεν τον νοιάζει πολύ αν θα πάει στη δικαιοσύνη, δε ξέρω ποιο είναι το ποινικό του μητρώο αλλά δεν περίμενα από αυτόν μία τέτοια απάντηση.

Εμένα με νοιάζει πάντοτε η γνώμη του κοινωνικού ή επιστημονικού μου κύκλου. Ανεξάρτητα αν κάποιος μπορεί να το κακίζει, εμένα θα με ενδιέφερε πιο πολύ η γνώμη αυτών που μου αρέσει να ακούω. Θα με ενδιέφερε η γνώμη του Μητροπάνου, του Πάριου, του Τερζή, του Σφακιανάκη ή ακόμα και του Μακρόπουλου και του Γονίδη. Όχι, του κύριου Δεληβοριά. Ο Φοίβος Δεληβοριάς απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο ακροατήριο στο οποίο επίσης απευθύνονται και όσοι προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν τη δήλωσή μου, μεταξύ άλλων και για τον αείμνηστο Χατζηδάκι», ήταν τα λόγια του Αλέξη Κούγια.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό – Αποκλειστικό: Το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στον γιατρό πριν τη συνέντευξη στην Κουτσελίνη

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Γονυπετής στην Τήνο μετά την αποφυλάκισή της -Τα πλάνα που εξασφάλισε το Πρω1νό

 Λένα Δροσάκη: «Στους 11 μήνες με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη έμεινα έγκυος»

Keywords
Τυχαία Θέματα