Πρω1νό – Αποκλειστικό: Το μήνυμα που έστειλε ο Μάνος Δασκαλάκης στον γιατρό πριν τη συνέντευξη στην Κουτσελίνη

Μηνύματα από το κινητό του Μάνου Δασκαλάκη βρήκε και παρουσίασε αποκλειστικά το Πρω1νό το πρωί της Τρίτης 24/5. Σύμφωνα με την Κέλλυ Χεινοπώρου, ο 30χρονος δεν είχε καμία επικοινωνία με τους γιατρούς της Τζωρτζίνας, αφού μιλούσε αποκλειστικά μαζί τους η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ακόμα, το Πρω1νό αποκάλυψε τι μήνυμα είχε στείλει ο Μάνος Δασκαλάκης σε έναν από τους γιατρούς της Τζωρτζίνας μία ημέρα πριν δώσουν συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δείτε αναλυτικά τα μηνύματα του Μάνου Δασκαλάκη στον γιατρό:

3 Μαΐου

2021

«Κύριε … χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη να έχετε υγεία, ευτυχία κι ό,τι άλλο επιθυμείτε στη ζωή σας. Εμείς κάναμε όλες τις εξετάσεις και την πρόκληση με προκαιναμίδη και αναμένουμε μόνο τη μαγνητική».

8 Φεβρουαρίου 2022

«Κύριε … είμαι ο Μάνος Δασκαλάκης, μπαμπάς της Τζωρτζίνας. Όταν μπορέσετε επικοινωνήστε μαζί μου».

16 Φεβρουαρίου 2022

«Κύριε … καλησπέρα. Μπορείτε εντός δύο ωρών να με καλέσετε για μια διευκρίνηση που θέλω να μου δώσετε γιατί θα μιλήσω σε ένα κανάλι και δεν θέλω να διατυπώσω κάτι λάθος».

22 Απριλίου 2022

«Επειδή ποτέ δεν γνώριζα τι γονίδια αναζητούσαν και επειδή ποτέ δεν πήρα απάντηση, σας στέλνω αυτό για να δείτε ότι ποτέ δεν με πήρε γιατί σε εσάς νιώθω μια υποχρέωση για όσα με βοηθήσετε και υπάρχουν όλες οι κλήσεις στο κινητό μου. Συνομιλούσε μόνο με την Ρούλα ο κύριος … . Και συγγνώμη, αν σας φώναξα πριν αλλά με έβγαλαν εκτός εαυτού».

Δείτε το βίντεο του Πρω1νού:

Διαβάστε ακόμα:

 Λένα Δροσάκη: «Στους 11 μήνες με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη έμεινα έγκυος»

 Σασμός: Ο Νικηφόρος ψάχνει μια απάντηση για τον φονιά του πατέρα του

 Κώστας Μαρτάκης: Ποια είναι η σχέση του σήμερα με τον Ηλία Ψινάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα