7 πασίγνωστες influencers μας δείχνουν τι φοράνε στις βραδινές τους εξόδους

Καθώς o καιρός φτιάχνει και πλησιάζει το καλοκαίρι όλοι νιώθιουμε λίγο πιο άνετα στο να κυκλοφορήσουμε σε πιο καλοκαιρινή διάθεση τα βράδια και να πιούμε ένα ποτό με τους φίλους μας. Γι’αυτό και σήμερα σου έχω ετοιμάσει (Έλεν Βάγια εδώ!) τα βραδινά looks γνωστών influencers που μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media μας δείχνουν τις στιλιστικές τους επιλογές.

#1. Η Danielle

Bernstein αγαπάει τα slip dresses και τα προτιμάει στις πιο βραδινές και πιο επίσημες εμφανίσεις της. Εδώ ποζάρει με φόρεμα από το δικό της brand και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της.

Η Chiara Ferragni εμπιστεύεται απόλυτα το μαύρο χρώμα και ποζάρει με LBD και τα αγαπημένα της κοσμήματα, που σπάνια αποχωρίζεται.

Η Leonie Hanne αγαπάει τις έντονες αποχρώσεις και μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Εδώ ποζάρει με φούξια φόρεμα και κίτρινα αξεσουάρ δημιουργώντας ένα υπέροχο look.

H Tezza ποζάρει με ένα μίνι φόρεμα με πούπουλα και προσελκύει τα βλέμματα πάνω της με το υπέροχο look της. Η γνωστή fashionista υιοθετεί ένα look που είναι άκρως εντυπωσιακό. Άλλωστε τα πούπουλα είναι ένα υλικό που πολλοί σχεδιαστές χρησιμοποιούν φέτος στα ρούχα τους.

Η Αimee Song μας δείχνει το δικό της υπέροχο απογευματινό- βραδινό look. Η ίδια προτιμάει το λευκό χρώμα για το φόρεμά της και το συνδυάζει με πέδιλα και έναν αυστηρό κότσο στα μαλλιά.

Η Μary Lawless Lee ποζάρει με μάξι φόρεμα με cut-outs σε πράσινο χρώμα και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Negin Mirsalehi προτιμάει ένα vinyl παντελόνι και το ταιριάζει με crop top και ψηλοτάκουνα πέδιλα δημιουργώντας ένα πολύ ωραίο βραδινό look.

H Camila Coelho ποζάρει με κόκκινο σύνολο και μας πείθει πως αυτό είναι το χρώμα που θα αγαπήσουμε περισσότερο αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα:

5 φορέματα που θα θέλεις να προσθέσεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα!

H Julie Sarinana μας δείχνει 4 τρόπους για να φορέσουμε το πουκάμισό μας αυτό το Καλοκαίρι

Η Chiara Ferragni υιοθετεί μια από τις top τάσεις της σεζόν και «ρίχνει» το instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα