Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη με την σύζυγό του, λίγους μήνες πριν “φύγει” από τη ζωή

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης “έφυγε” από τη ζωή στα 43 του χρόνια, ύστερα από διετή μάχη που έδωσε με μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει απέραντη θλίψη, αφού ο Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον αθλητικό χώρο όσο και γενικά.

Πριν από πέντε μήνες,

ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη στην ΕΡΤ, «Μαμά-δες» και -μεταξύ άλλων- είχαν μιλήσει για τη γνωριμία τους, καθώς και για την καθημερινότητά τους.

«Την κυνήγησα, μου άρεσε και τα κατάφερα. Στην αρχή υπήρχε αυτό το παιχνιδάκι»,είχε πει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης για την γνωριμία με την σύζυγό του.

«Ήμουν με μια φίλη μου σε ένα μπαράκι και με κοιτούσε έντονα. Εγώ ήξερα ποιος είναι. Με κοιτούσε με ένα βλέμμα τύπου “ξέρω ποια είσαι και πρόσεξε τι λες γιατί είμαστε από αντίθετες ομάδες”. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ εκείνος Άρης», πρόσθεσε η σύζυγός του.

«Η Δώρα κάνει κουμάντο στο σπίτι. Είναι μια υποχρέωση που δεν είναι εύκολη. Εγώ προτιμώ να έχω τον ρόλο του κουβαλητή. Τα υπόλοιπα τα τρέχει η Δώρα, για μένα είναι μεγάλη ανακούφιση», συμπλήρωσε στο τέλος ο Ολυμπιονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Αντωνά -Άρης Σοϊλέδης: Οι on camera αποκαλύψεις για τον γάμο τους -«Είναι ένας γρίφος που…»

Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, δεν κάθισα κι έχασα τη δουλειά μου»

Robbie Coltrane: Πέθανε ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Hagrid στις ταινίες του «Harry Potter»

Keywords
Τυχαία Θέματα