Κολωνός: Συγκλονίζει ο θείος της 12χρονης -«Μου ζήτησε να την υιοθετήσω»

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η υπόθεση βιασμού της 12χρονη στον Κολωνό.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (14/10) ένας θείος της ανήλικης κοπέλας μίλησε στην εκπομπή «Live News» και προχώρησε σε κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ίδια και την οικογένειά της.

«Έχω τρέξει για αυτά τα παιδιά, όπως και για τον πατέρα της 12χρονης. Έτρεχα να τον βγάλω από τα κρατητήρια για να τον βγάλω από την φυλακή. Όλη μέρα ήταν στα ναρκωτικά κι ”έτρωγε” τα χρήματα από όλα τα επιδόματα», είπε αρχικά ο θείος της 12χρονης.

Ο ίδιος ανέφερε και ότι ο πατέρας της κοπέλας έκανε χρήση ουσιών

μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν τα παιδιά. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή είχε παρέμβει μαζί με ένα ξάδερφό του από το Αγρίνιο την στιγμή που ο πατέρας της 12χρονη προσπαθήσει να ξυλοκοπήσει την θεία της από την Λευκάδα. Υποστήριξε ότι ήταν πολλαπλές οι φορές που είχε χτυπήσει και την μητέρα της 12χρονης αλλά και υπόλοιπα αδέρφια της.

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος ανέφερε ότι η μικρή τού είχε ζητήσει να την υιοθετήσει μετά από ένα συναρπαστικό τριήμερο που πέρασε μαζί με εκείνον και την συνομήλικη ξαδέλφη της.

«Είχα πάει στο Αγρίνιο για ένα μνημόσυνο ενός θείου μου, τρεις μέρες περάσαμε πολύ όμορφα και μου ζήτησε από μόνης της η 12χρονη να την υιοθετήσω κι έμεινα άναυδος. Ζητάγαμε από την γιαγιά των παιδιών να πάρουμε ένα ή δύο παιδάκια για να περάσουν λίγο όμορφα κι αυτά και δεν μας τα έδιναν ποτέ».

Επιπλέον, ο ίδιος τόνισε ότι και μία άλλη θεία της οικογένειας ήθελε να υιοθετήσει νόμιμα ένα άλλο αδερφάκι της 12χρονης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο θείος της 12χρονης στην εκπομπή του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Πύρρος Δήμας: «Λύγισε» μιλώντας για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη -«Δεν θα πάω στην κηδεία, δεν μπορώ να το ζήσω ξανά»

Κώστας Δόξας -Μαρία Δεληθανάση: Εκδικάστηκε η υπόθεση διαζυγίου τους

Κολωνός: Τα μηνύματα που αντάλλαξε η μητέρα της 12χρονης με τον 53χρονο -«Θα σε θάψω ανώμαλε, θα σε εξαφανίσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα