Αλέξανδρος Λυκουρέζος-Θεόδωρος Παναγόπουλος: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Την περασμένη Πέμπτη (18/04) έγινε γνωστό πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνελήφθη έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, οι δύο κατηγορίες που οδήγησαν στη σύλληψη του ήταν: 1) συμμετοχή

σε εγκληματική οργάνωση στη «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού» και 2) για συνέργεια στην εκβίαση του επιχειρηματία, Άρη Φλώρου. Από την πρώτη στιγμή οι συνεργάτες του γνωστού ποινικολόγου θεώρησαν αδιανόητο να συλλαμβάνεται ένας άνθρωπος που τη μισή ημέρα βρίσκεται στα δικαστήρια.

Σήμερα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απολογήθηκε για τη “μαφία των φυλακών” και λίγες ώρες αργότερα γνωστοποιήθηκε η αθώωση του. Όπως αναφέρεται στο protothema.gr ο ποινικολόγος αφαίθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ και τον όρο να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, καθώς και την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του πατέρα της, ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης.

Ο Θρασύβουλος Κονταξής, συνήγορος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, ανέφερε: «Επειδή λείπει η έννοια του γεγονότος από αυτή την υπόθεση, αλλά τα χρονικά περιθώρια που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν ασφυκτικά, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δώσουμε κι άλλα στοιχεία, που θα αποδεικνύουν ότι δεν έχουμε καμία εμπλοκή με την υπόθεση».

Αξίζει να αναφέρουμε πως ελεύθερος αφαίθηκε και ο δικηγόρος, Θεόδωρος Παναγόπουλος, με απαγόρευση εξόδου.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα πρώτα πλάνα από την έξοδο της Britney Spears από την ψυχιατρική κλινική

Ταξίδι στο εξωτερικό για τη Δούκισσα Νομικού-Δείτε πού βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα

Η συγκινητική ανάρτηση της Βικτώριας Καρύδα: “Το σπίτι μου έχει τέσσερις γωνίες…”

Keywords
Τυχαία Θέματα