Τα αντηλιακά προϊόντα που φροντίζουν την επιδερμίδα σε βάθος θα γίνουν η νέα σας beauty εμμονή

Η αντηλιακή προστασία του προσώπου είναι πλέον απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Από την άνοιξη και μετά όμως επιβάλλεται και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Καταλαβαίνουμε ότι είναι λιγάκι κουραστικό να απλώνετε κάθε πρωί αντηλιακή κρέμα, ορό, ενυδατική, κρέμα ματιών, φον ντε τεν και πάει λέγοντας.

Αυτός είναι ο λόγος που τα beauty brands προσπαθούν να δημιουργούν φόρμουλες που σας εξυπηρετούν ώστε να γλιτώνετε χρόνο και χρήμα. Όπως για παράδειγμα η Lancaster

που εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων του ήλιου στην επιδερμίδα για περισσότερα από 70 χρόνια, συνεχίζει να κυριαρχεί και να εφαρμόζει τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες, δημιουργώντας προϊόντα που αποτελούν τον καλύτερο σύμμαχο. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε άφοβα τον ήλιο στην πισίνα ή την βεράντα, καθώς η Lancaster σας προσφέρει μια αποτελεσματική και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας.

Τα εργαστήριο της Lancaster, που εξειδικεύονται στην αντηλιακή προστασία, έχουν αναπτύξει την τεχνολογία Sun Perfect για τις γυναίκες που αρνούνται να συμβιβαστούν τόσο σε ότι αφορά το μαύρισμα όσο και τη διατήρηση της νεανικής τους επιδερμίδας. Με στόχο να επιτευχθεί ένα λαμπερό αποτέλεσμα σε κάθε ευαίσθητη επιδερμίδα στοχεύει στο μηχανισμό πίσω από τη δημιουργία κηλίδων και σημαδιών γήρανσης, δημιουργώντας συνθέσεις που συνδυάζουν την αποτελεσματικότερη προστασία από τον ήλιο με την πιο ανθεκτική αντιγηραντική περιποίηση.

Συνδυάζουν τα βασικά πλεονεκτήματα των πιο προηγμένων τεχνολογιών με σκοπό να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή περιποίηση και προστασία από τον ήλιο, σε μία μόνο σειρά. Εμείς επιλέξαμε τα τρία πρωτοποριακά αγαπημένα μας προϊόντα:

Sun Perfect Illuminating Cream SPF 30 και SPF 50: Μη λιπαρό, προϊόν περιποίησης προσώπου που χαρίζει στην επιδερμίδα ένα μεταξένιο φινίρισμα. Διατίθεται σε δύο τύπους αντηλιακής προστασίας και καλύπτει τις ανάγκες όλων των τύπων δέρματος. Τα σημάδια γήρανσης του δέρματος μειώνονται αισθητά ενώ επιτυγχάνεται άμεση και διαρκής λάμψη της επιδερμίδας.

Sun Perfect Highlighting Primer SPF 30: Μη-λιπαρό φον ντε τεν σε υγρή μορφή με ιριδίζον αποτέλεσμα, που απλώνεται απαλά στην επιδερμίδα και χαρίζει μεταξένιο φινίρισμα. Αποτελεί την ιδανική βάση για μακιγιάζ καθώς συνδυάζει την ισχυρή προστασία με την πρόληψη από τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας, ενισχύοντας άμεσα τη λάμψη της. Ιδανικό προϊόν για ταξίδια, μπορείτε να το εφαρμόσετε κάθε στιγμή της ημέρας, για να προστατεύσετε την επιδερμίδα και να δημιουργήσετε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Sun Perfect Perfecting Fluid SPF 50: Το ιδανικό προϊόν για να το έχετε πάντα μαζί σας για ισχυρή προστασία και ματ, ομοιόμορφο αποτέλεσμα.H προστασία της επιδερμίδας από τη φωτογήρανση ενισχύεται ενώ συγχρόνως μειώνονται τα σημάδια και η ανομοιομορφία στην υφή της. H ελαφριά υφή της απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, αφήνοντας ένα λαμπερό μεταξένιο αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα κραγιόν που θα μείνουν στο νεσεσέρ σας από τώρα μέχρι και το τέλος του Καλοκαιριού

O make up artist της Meghan Markle αποκαλύπτει το μαγικό τρόπο που έχει για να καλύπτει τα σημάδια ακμής!

Keywords
Τυχαία Θέματα