Δείτε τα πρώτα πλάνα από την έξοδο της Britney Spears από την ψυχιατρική κλινική

Στις αρχές του μήνα έγινε γνωστό πως η Britney Spears διανύει μια δύσκολη ψυχολογικά περίοδο στη ζωή της, γι’ αυτό και πήρε την απόφαση να ζητήσει τη βοήθεια των ειδικών. Όπως αναφερόταν στο Variety, η pop star λόγω των ψυχικών διαταραχών που την ταλαιπωρούν, αποφάσισε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Η Britney Spears

έκανε εισαγωγή οικειοθελώς και ακολούθησε την αγωγή των ιατρών.

Ο λόγος που κατέρρευσε ψυχολογικά η τραγουδίστρια, είναι το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πατέρας της με την υγεία του. Όπως έγινε γνωστό, ο Spears έκανε δύο χειρουργεία στο παχύ έντερο και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει φαίνεται πως επηρέασαν την τραγουδίστρια ψυχολογικά.

Να σας θυμίσουμε πως σε μια από τις αναρτήσεις της στο Instagram, είχει γράψει για τον πατέρα της και το θέμα της υγείας του: “Πριν από δύο μήνες, ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε και παραλίγο να πεθάνει. Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε ζωντανός, αλλά έχει ακόμα έναν μακρύ δρόμο μπροστά του. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή”.

Μετά την αποκάλυψη πως η Britney Spears εισήχθη οικειοθελώς σε ψυχιατρική κλινική, ο σύντροφος της, Sam Asghari δημοσίευσε μέσω InstaStories ένα μήνυμα συμπαράστασης. Συγκεκριμένα, έγραψε: “Δεν είναι αδυναμία, είναι ένα σημάδι απόλυτης δύναμης, οι άνθρωποι θα έπρεπε μόνο να εμπνέονται από αυτό, τουλάχιστον εμένα με εμπνέει”.

Σήμερα έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια βγήκε από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν. Όπως θα δείτε στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η Britney Spears φανερά καταβεβλημένη έσπευσε να μπει αμέσως στο αυτοκίνητο που την περίμενε έξω από την κλινική. Στο πλευρό της φυσικά βρισκόταν ο σύντροφος της, Sam Asghari ο οποίος ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της.

Δείτε το βίντεο:

View this post on Instagram

A post shared by Britney Fatos & Fotos (@britneyfef) on Apr 22, 2019 at 7:38am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Ταξίδι στο εξωτερικό για τη Δούκισσα Νομικού-Δείτε πού βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα

Η συγκινητική ανάρτηση της Βικτώριας Καρύδα: “Το σπίτι μου έχει τέσσερις γωνίες…”

Απολογία Λυκουρέζου: “Αδιανόητο ένας άνθρωπος του δικού μου υποβάθρου να είναι…”

Δύσκολες στιγμές για τον Πέτρο Κωστόπουλο-Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα