Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με τον γιο του στην Επίδαυρο – Φωτογραφία

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρίσκεται στην Επίδαυρο αυτές τις ημέρες, καθώς σήμερα και αύριο θα ανέβει η παράσταση «Τρωάδες» του Ευριπίδη, που συμμετέχει. Ο γνωστός ηθοποιός ταξίδεψε στο θέατρο μαζί με τον γιο του, Αναστάση, και είναι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκεται στο πλευρό του αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Πριν από λίγους μήνες, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, γεγονός που εξέπληξε τους θαυμαστές τους, μιας και επρόκειτο για ένα πολύ

αγαπημένο ζευγάρι. Παρά το διαζύγιο, οι δυο τους παραμένουν ενωμένοι και αγαπημένοι για χάρη του γιου τους, που αποτελεί προτεραιότητα.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον μοναχογιό του, ο οποίος βρίσκεται στη μέση του θεάτρου πριν από την πρόβα των ηθοποιών. Ο ίδιος τον φωτογραφίζει και «λιώνει» από αγάπη.

«Έλα μπαμπά!Ξεκινάει!Πάμε να παίξουμε!», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis)

«Δεν είμαι μακριά από το παιδί. Το βλέπω, το συναντάω, κάνουμε εκδρομές και πάμε και διακοπές μαζί! Ευτυχώς δεν είναι μια τεράστια περιοδεία. Είναι περιορισμένες οι παραστάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος και πρώτα ο Θεός θα είναι μαζί μου και στην Επίδαυρο.

Τελειώνουν όλα μετά τον ρόλο του πατέρα. Νομίζω, όποιος είναι γονιός, το ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι υπάρχει ζωή πριν και μετά το παιδί. Με έχει γαληνεύσει ο ερχομός του γιου μου γιατί κατεβαίνουν οι άμυνες, ο ναρκισσισμός, εδώ όλα αυτά καταλαγιάζουν γιατί ξέρεις ότι άλλα είναι τα σημαντικά και αυτά αφορούν στον γιο μου», είχε δηλώσει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο «Alpha Παντού».

Διαβάστε ακόμα:

 Αγοραστή Αρβανίτη: Εγκλωβίστηκε στην Εθνική Οδό – «Ήταν αδιανόητο, απίστευτη ταλαιπωρία»

Φιλαρέτη Κομνηνού: Ανυπομονεί να γίνει γιαγιά! Δημοσίευσε φωτογραφία της Δανάης Μιχαλάκη

 Ζενεβιέβ Μαζαρί – Βασίλης Καρύδης: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι! Φωτογραφίες από το δείπνο τους

Keywords
Τυχαία Θέματα