Πέθανε η Μαρία Ψαθά, κόρη του Δημήτρη Ψαθά

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/8, καθώς η Μαρία Ψαθά δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας. Η κόρη του Δημήτρη Ψαθά, του γνωστού θεατρικού συγγραφέα και δημοσιογράφου, «έφυγε» από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Η Μαρία Ψαθά ήταν πολύ κοινωνική και δραστήρια και από τον θάνατο του πατέρα της και μετά διαχειριζόταν τα πνευματικά δικαιώματά του, ενώ διοργάνωνε εκδηλώσεις, κρατώντας «ζωντανό» το τεράστιο έργο του πατέρα της. Στο πλευρό της είχε την κόρη της, Λένα Νίτσου.

Την

πολύ θλιβερή είδηση ανακοίνωσε στα social media ο θεατρικός παραγωγός Πάνος Κατσαρίδης. Ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση και αποχαιρέτησε τη Μαρία Ψαθά, την οποία γνώριζε σε προσωπικό επίπεδο.

Πέθανε η Μαρία Ψαθά – Η ανάρτηση του Πάνου Κατσαρίδη

«Θα μπορούσα να γράψω δεκάδες πράγματα γι’ αυτή τη γυναίκα, για όσα ζήσαμε μαζί, για όσα μου εμπιστεύτηκε, για όσα της χρωστάω, για όσα πετύχαμε, για όσα ακόμα ονειρευτήκαμε.

Θα μείνω όμως σε μια μόνο λέξη: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» για να μη χάσει την αξία της στα πολλά λόγια. Αντίο κυρία Μαρία Ψαθά… Κουράγιο Λένα μου. Συνέχισε εσύ τώρα. Όπως θα ήθελε εκείνη», έγραψε χαρακτηριστικά αποχαιρετώντας τη Μαρία Ψαθά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Katsaridis (@panoskatsaridis)

Διαβάστε ακόμα:

Στο Παρά Πέντε: Ξεσπά ηθοποιός της σειράς -«Είναι ψέμα, με βλάπτει ως επαγγελματία»

Στέλλα Στυλιανού: «Ήμουν 37 ώρες ξύπνια τον Αύγουστο του 2021»

Full in love η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της

Keywords
Τυχαία Θέματα