Ζενεβιέβ Μαζαρί – Βασίλης Καρύδης: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι! Φωτογραφίες από το δείπνο τους

Σαν σήμερα πριν από οκτώ χρόνια η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Βασίλης Καρύδης αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους! Οι δυο τους γιόρτασαν την αγάπη τους με τους συγγενείς και τους φίλους που βρέθηκαν στο πλευρό τους εκείνο το καλοκαιρινό βράδυ και εκ τότε παραμένουν αχώριστοι!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Βασίλης Καρύδης έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τα οποία αποτελούν την πηγή της ευτυχίας τους. Η creative director και ο φωτογράφος είναι δραστήριοι γονείς και απολαμβάνουν αυτόν τον ρόλο

παρά τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις που έχει.

Ανήμερα της επετείου του γάμου τους, λοιπόν, η Ζενεβιέβ Μαζαρί μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές φωτογραφίες από την οικογενειακή έξοδο που έκαναν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους για να γιορτάσουν αυτό το ξεχωριστό γεγονός.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την έξοδό τους και αποκάλυψε την επέτειο του γάμου τους, γράφοντας:  «8 χρόνια παντρεμένοι. 17 χρόνια μαζί. Μυριάδες στιγμές και το μόνο που θέλω είναι να γελάω μαζί σου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Genevieve Majari (@genevievevv)

«Η γνωριμία μας έγινε σε ένα στούντιο φωτογράφησης… Δε γύρισα ποτέ στη θέση μου, έμεινα κάτω εκεί που ήταν κι αυτός και έκανα βόλτες μέχρι που του έπιασα συζήτηση. Τον ρώτησα που μένει και μου λέει, “Εξάρχεια”.

Του είπα ότι είμαστε γείτονες, να επιστρέψουμε μαζί. Δεν είμαι από τα κοριτσάκια που θα περιμένω. Αν μου αρέσει κάτι θα το πάρω. Δε θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που θα ένιωθε ότι τον ευνουχίζω», είχε δηλώσει η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τη γνωριμία τους στο «Καλύτερα δε γίνεται» τον Οκτώβρη του 2ο22.

Διαβάστε ακόμα:

Στο Παρά Πέντε: Ξεσπά ηθοποιός της σειράς -«Είναι ψέμα, με βλάπτει ως επαγγελματία»

Στέλλα Στυλιανού: «Ήμουν 37 ώρες ξύπνια τον Αύγουστο του 2021»

Full in love η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της

Keywords
Τυχαία Θέματα