Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά πρώτη φορά για τη φημολογούμενη πρόταση των 12 χιλιάδων ευρώ από τον Acun Ilicali

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα που θέλει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να δέχτηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον παραγωγό του «Survivor», Αcun Ilicali, προκειμένου να πάρει μέρος στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι η ίδια συμφώνησε να λαμβάνει το ποσό των 12 χιλιάδων ευρώ σε εβδομαδιαία βάση για τρεις μήνες.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της, η  επιχειρηματίας και influencer προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση

στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν.

Η μακροσκελής απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Αχ παιδιά, με ρωτάτε συνέχεια αυτές τις ημέρες αν ισχύει αυτή η είδηση. Πραγματικά χαίρομαι που μου λέτε πόσο θέλετε να με δείτε σε όλο αυτό, θα γελούσα πολύ μαζί μου είναι η αλήθεια, αλλά δεν ισχύει τίποτα από όσα διαβάζω.

Άρα θα πρέπει να δουλέψω πολλές εργατοώρες για να βγάλω τα 150.000 ευρώ. Μου έχουν γίνει πράγματι προτάσεις στο παρελθόν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και το εκτιμώ αλλά είμαι σε μία άλλη φάση ζωής, με άλλες προτεραιότητες, άλλο mindset και ο κύκλος των ριάλιτι έχει κλείσει πια για εμένα. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την ενθάρρυνση! 

Επειδή έχω μάθει να κάνω υποχωρήσεις σε αυτή τη ζωή, με μία διατροφή των 1200 θερμίδων ημερησίως, στρώμα χωρίς κρεβάτι και 24ωρη αντιγηραντική, ίσως αλλάξω mindset» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε επίσης:

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Τελέστηκε η κηδεία της – Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η ταφή της

Πτώση Canadair: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του 34χρονου Χρήστου Μουλά

Πτώση Canadair: Τα 11 ατυχήματα ή δυστυχήματα από το 1977 μέχρι σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα