Ενοχλημένη Μαρία Ιωαννίδου με τον Κοκλώνη: Παρενέβη στην εκπομπή

Η Μαρία Ιωαννίδου φιλοξενήθηκε στο «Καλοκαίρι yes» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Μαριάντα Πιερίδη, στον Τριαντάφυλλο και στη Φελίσια Τσαλαπάτη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η ηθοποιός και χορεύτρια εξέφρασε το παράπονό της από τον Νίκο Κοκλώνη, καθώς της πρότειναν να πάει στο J2US και την επόμενη ημέρα εξαφανίστηκαν. Η Μαρία Ιωαννίδου, λοιπόν, δεν έκρυψε την ενόχλησή της και ανέφερε στον αέρα του OPEN:

«Κύριε Κοκλώνη εμείς ξεκινήσαμε τα μιούζικαλ. Να το παραπονεθώ αυτό.

Με πήραν τηλέφωνο να βγω στο J2US και την άλλη μέρα εξαφανίστηκαν και δε ζητήσαν ένα συγγνώμη. Ντροπή! Να τα λέμε και αυτά που πρέπει», ήταν τα λόγια της Μαρίας Ιωαννίδου.

Τότε, ο Νίκος Κοκλώνης, που παρακολουθούσε την εκπομπή, παρενέβη τηλεφωνικά και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη Μαρία Ιωαννίδου για την παρεξήγηση που έγινε. Παράλληλα, της πρότεινε να βρίσκεται στο πλευρό του στον επόμενο κύκλο του λαμπερού show.

Ο Νίκος Κοκλώνης απαντά στη Μαρία Ιωαννίδου

«Ζητώ συγγνώμη, όποιος σας πήρε και δεν ξαναπήρε πίσω, είναι δικό μου το λάθος. Συγγνώμη. Στο επόμενο J2US σας θέλω δίπλα μου, θέλω μαζί να κάνουμε αυτό το σόου και σας το λέω δημόσια.

Εγώ σας καμαρώνω και όπως τα είπατε είναι. Εσείς ανοίξατε τον δρόμο για να είμαστε εμείς στην τηλεόραση και να κάνουμε τα τηλεοπτικά πάρτι», απάντησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Διαβάστε ακόμα:

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Απαντά για το «κρυφτό – κυνηγητό» στη Μύκονο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

 Αλμπέρτο Μποτία: Επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα!

 Πτώση Canadair: Ραγίζει καρδιές ο ξάδερφος του Χρήστου Μουλά με την ανάρτησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα