Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Δύο… πρώην στη Μύκονο

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, δίνοντας τέλος στη σχέση τους. Η influencer έφυγε από το σπίτι όπου συγκατοικούσαν, ενώ διέγραψαν και σχεδόν όλες τις κοινές φωτογραφίες τους στα social media.

Και μπορεί οι δυο τους να επιβεβαίωσαν την είδηση του χωρισμού τους, ωστόσο κανένας δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, μιας και επρόκειτο για ένα πολύ αγαπητό και ταιριαστό ζευγάρι.

Τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όσο και ο Στάθης Σχίζας περνούν φέτος το πρώτο καλοκαίρι ως singles, κάνοντας τις διακοπές τους μαζί με τους φίλους τους. Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, οι δυο τους βρίσκονται στο ίδιο νησί, που δεν είναι άλλο από το νησί των Ανέμων. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Ο Στάθης Σχίζας έχει ταξιδέψει στη Μύκονο μαζί με τους φίλους του από το «Survivor All Star», Νίκο Μπάρτζη και Γιώργο Ασημακόπουλο. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν αποκάλυψε με ποιον απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί, ωστόσο δημοσίευσε στιγμιότυπα τόσο από τις πρωινές όσο και από τις βραδινές εξόδους της.

Οι δύο πρώην ζουν στιγμές ξεγνοιασιάς στη Μύκονο και ο χρόνος θα δείξει, αν θα υπάρξει κάποια συνάντηση στα κοσμοπολίτικα σοκάκια της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Μύκονο

Ο Στάθης Σχίζας με τους πρώην Survivors στη Μύκονο

Διαβάστε ακόμα:

Η Μάγισσα: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Φιλίνη: «Η δική μου ηλικία είναι το θέμα; Θα τρελαθούμε τελείως;»

Χάρης Χριστόπουλος -Ανίτα Μπραντ: Γενέθλια για τον μεγαλύτερο γιο τους -Οι φωτογραφίες από το πάρτι-υπερπαραγωγή

Keywords
Τυχαία Θέματα