Αλμπέρτο Μποτία για Ελένη Φουρέιρα: «Είναι καταπληκτική μητέρα, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι»

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έγιναν γονείς για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο. Η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο όπως έχει αποκαλύψει το αποκαλεί «τσουρεκάκι».

Η Ελένη Φουρέιρα επιθυμούσε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί και νιώθει ευλογημένη που κατάφερε να ζήσει το θαύμα της μητρότητας.  Αν και οι πρώτοι μήνες της κύησης ήταν δύσκολοι, εκείνη δεν το έβαλε κάτω και έτσι τώρα κρατάει στην αγκαλιά της τον μικρό πριγκιπάκο της.

«Τρέχω, είμαι μια τρελή. Βλέπω τις κάμερες όλη μέρα,

όταν κοιμάται, τον κοιτάω και τέτοια. Ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Τα καταφέρνουμε τώρα που έχω tour. Όλα καλά.Ο ένας στηρίζει τον άλλον σε όλα αυτά, ξέρεις πως πάνε αυτά», είχε αναφέρει σε δηλώσεις της η Ελένη Φουρέιρα όταν ρωτήθηκε για τον γιο της.

Ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό» συνάντησαν τον Αλμπέρτο Μποτία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο οποίος μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την Ελένη Φουρέιρα.

«Είναι καταπληκτική μητέρα, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με τον γιο μας. Νιώθω πολύ καλά. Δεν ξέρω που θα βρίσκομαι του χρόνου, φέτος αγωνίζομαι για την Κηφισιά και είμαι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό. Γύρισα για πολλούς λόγους στην Ελλάδα, αλλά η οικογένεια είναι ο καλύτερος», είπε χαρακτηριστικά ο Αλμπέρτο Μποτία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Η Χριστίνα Αλούπη σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη -Η ζωή στην Αμερική, η επιστροφή στην Ελλάδα και οι δυσκολίες που

Σασμός: Μία φρικιαστική αποκάλυψη θα τινάξει τα πάντα στον αέρα

Περικλής Κονδυλάτος: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με τον χώρο της μόδας, έχει κάνει προσπαθειούλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα