Coldplay: Η ανακοίνωση της εταιρείας για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Η αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ για ολόκληρο το 2024, λόγω στατικής ανεπάρκειας στα στέγαστρα Καλατράβα, προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με το αν τελικά θα διεξαχθούν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια για να απολαύσουν το δημοφιλές συγκρότημα στην πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα,

ανησυχούν πολύ και τα μηνύματα προς την εταιρεία παραγωγής δεν έχουν τέλος.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, οι αρμόδιοι έκαναν την πρώτη ανακοίνωση στα social media και καθησύχασαν τους fans του συγκροτήματος.

Η ανακοίνωση της παραγωγής για τη συναυλία των Coldplay

«Αγαπητοί Coldplay fans,

Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ. Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις. Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Σας ευχαριστούμε!».

Διαβάστε ακόμα:

 Φλορίντα Πετρουτσέλι για Σπυροπούλου: «Έκανε λάθη και ήμουν μάρτυρας»

 Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε στις άλλες εκπομπές και στα κανάλια»

 Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου για τον μπαμπά της: «Τον θρήνησα όταν μου είπε ότι δε θα πάει στη δουλειά»

Keywords
Τυχαία Θέματα