Άκης Πετρετζίκης: «Δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί, την ”ακούσαμε” λίγο»

Ο Άκης Πετρετζίκης ήταν καλεσμένος στο «Happy Day» και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την καθημερινότητα με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, και τα δύο παιδιά τους. Ο επιτυχημένος σεφ ανέφερε πως ο ερχομός της κόρης τους έφερε τα πάνω κάτω στο σπίτι, μιας και, πλέον, πρέπει να συντονιστούν με το πρόγραμμα δύο παιδιών, ωστόσο αυτό δεν τους ενοχλεί. Οι δυο τους είναι χαρούμενοι και απολαμβάνουν

αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής τους.

«Είναι δύσκολη η πίστα με το δεύτερο παιδί. Την έχουμε ”ακούσει” λίγο γιατί όταν έχεις φτιάξει πρόγραμμα με το πρώτο παιδί, έρχεται το δεύτερο και τα αλλάζει όλα. Ο Αχιλλέας είναι 1,5 έτους τώρα, δεν μιλάει, καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει», είπε αρχικά ο Άκης Πετρετζίκης.

Για τις αλλαγές που έφερε η γέννηση της κόρης τους δήλωσε: «Με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, εκεί που έλεγες ότι 7 το βράδυ με 7 το πρωί είσαι πιο άνετος, αυτό αλλάζει. Η μικρή θηλάζει, κοιμάται και κλαίει. Η κόρη μου είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο. Είναι πιο ανοιχτά τα μάτια της από τα δικά μου. Τρελαίνομαι μόνο που τη σκέφτομαι».

Ακόμα, ο Άκης Πετρετζίκης αποκάλυψε πως καθημερινά ξυπνάει στις 4:30 το πρωί προκειμένου να προλάβει όλες τις υποχρεώσεις του. Ο ίδιος πηγαίνει στο γυμναστήριο, παίζει με τον γιο του και έπειτα πηγαίνει στα μαγαζιά που διατηρεί σε όλη την Αθήνα.

Διαβάστε ακόμα:

 Χρύσα Παπά: «Η πρώτη σκηνή μου στην τηλεόραση ήταν ερωτική. Έτρεμα σαν το ψάρι»

 Πύρρος Δήμας: Η αντίδραση, όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της Αφροδίτης Σκαφίδα στο Survivor

 O Γιώργος Καράβας με μποξεράκι στο πλατό του GNTM- Πώς αντέδρασαν οι άλλοι κριτές

Keywords
Τυχαία Θέματα