Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Η πολύ σκληρή απόφαση που θα πάρει ο Δούκας!

Αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες” έκανε το πρωί της Τετάρτης (25/11) ο Αλέξης Μίχας στο “Πρω1νό”. 

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως η Πηνελόπη θα δεχτεί πρόταση γάμου από τον Αλέξη Γραμματικό, στην οποία θα απαντήσει θετικά, όμως θα βρει απέναντι της τον πατέρα της. Ο Δούκας Σεβαστός δεν συμφωνεί στο να παντρευτεί η κόρη του τον εισαγγελέα και μάλιστα θα πάρει μια πολύ σκληρή απόφαση.

“Θα πάμε στην ιστορία της Πηνελόπης με τον εισαγγελέα, Αλέξη Γραμματικό. Σας είχα πει την προηγούμενη εβδομάδα ότι η Πηνελόπη απογοητευμένη από τον Μελέτη αποφασίζει να

προχωρήσει τη σχέση της με τον εισαγγελέα. Μάλιστα, αποδέχεται την πρόταση γάμου που της κάνει. Την πρόταση γάμου όμως δεν την αποδέχεται ο Δούκας! Στη συνάντηση που θα έχουν ο  Δούκας Σεβαστός και του Αλέξης Γραμματικός θα υπάρξει πολύ μεγάλη ένταση. Η Πηνελόπη θα πάρει θέση και θα τη δούμε να δηλώνει στον πατέρα της ότι θα παντρευτεί τον εισαγγελέα. Τότε, ο Δούκας δίωνει την Πηνελόπη από το σπίτι της οικογένειας. Την πετάει στον δρόμο! Η Πηνελόπη στη συνέχεια θα βρει συμμάχους τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο, οι οποίοι θα τη στηρίξουν. Θα μετακομίσει σε νέο σπίτι στο Διαφάνι, μαζί με τον εισαγγελέα και θα δεχτεί δύο επισκέψεις. Η πρώτη επίσκεψη θα είναι από τη μητέρα της, Μυρσίνη και η δεύτερη από τον Μελέτη.”, ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

H Βούλα Πατουλίδου για τις πλαστικές επεμβάσεις: “Η μεγαλύτερή μου αγωνία ήταν…” 

“Ραγίζει” καρδιές η σύζυγος του Dj Decibel: “Ήσουν ο καλύτερος σύζυγος, πατέρας κι αδελφός” 

Η Meghan Markle έκανε γνωστό για πρώτη φορά ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο της παιδί και απέβαλε τον Ιούλιο  

Keywords
Τυχαία Θέματα