Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε αν θέλετε να αποκτήσετε τέλεια φρύδια!

Τα φρύδια είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία του προσώπου. Εκείνο που πρέπει να είναι άψογο ώστε να δείχνουν τα μάτια σας τέλεια και τα χαρακτηριστικά σας συμμετρικά.

Οι περισσότερες από εσάς έχετε πλέον πλούσια και με τέλειο σχήμα. Εμπιστεύεστε άλλωστε την αγαπημένη σας brow expert και αποφεύγετε να τα πειράζετε μόνες σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Τι

γίνεται όμως τώρα που μένετε σπίτι και θα πρέπει να τα περιποιηθείτε;  Οι ειδικοί αποκαλύπτουν τα μυστικά τους και σας βοηθούν να αποκτήσετε επιτέλους αυτές τις δύο μικρές τέλειες καμπύλες που κάνουν θαύματα αν είναι σωστές και όμορφες.

Σωστή διατροφή. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για μια περιοχή με τριχούλες που για να αναπτυχθούν σωστά θα πρέπει να προσθέσετε στη διατροφή σας οτιδήποτε περιέχει Β5 και βιταμίνες Ε και C οι οποίες υπάρχουν σε τροφές όπως αβοκάντο, ψάρια, αυγά, φρούτα και λαχανικά.

Μείνετε μακριά από το τσιμπιδάκι. Τουλάχιστον για λίγο. Ειδικά αν θέλετε να τα μακρύνετε. Όσο απομακρύνετε τριχούλες τόσο τα αποδυναμώνετε. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις υπόλοιπες μεθόδους αποτρίχωσης όπως το κερί και η κλωστή. Σε λίγες εβδομάδες θα μπορείτε να κλείσετε και πάλι ραντεβού με την brow expert.

Δοκιμάστε το αμυγδαλέλαιο. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες D, E και Α οι οποίες βοηθούν στην άμεση ανάπτυξη των φρυδιών. Είναι γνωστές επίσης για τις θρεπτικές τους ιδιότητες και χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες.

Πείτε ΝΑΙ στο serum φρυδιών. Τα περισσότερα περιέχουν αιθέρια έλαια, πεπτίδια και βιταμίνες στη σύνθεση τους που βοηθούν στην σωστή ανάπτυξη και παράλληλα χαρίζουν ενυδάτωση και θρέψη.

Θα πρέπει να το απλώνετε καθημερινά χωρίς παύση για λίγους μήνες. Η δράση τους είναι καταπληκτική και το αποτέλεσμα τέλειο. Τα φρύδια επανέρχονται σχεδόν στην αρχική τους κατάσταση αφού γίνονται και πάλι πλούσια και υγιή.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

O hairstylist της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα λάθη που κάνετε με τα μαλλιά σας!

Η Heidi Klum με το πιο ανατρεπτικό χρώμα στα μαλλιά της -Σας αρέσει;

Keywords
Τυχαία Θέματα