Survivor: Ξεσπά η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη! «Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου»

Τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο Survivor, αλλά και το γεγονός ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται να έχει ταραχτεί πολύ από τον αποχωρισμό της από τον Σάκη Κατσούλη μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων στο ριάλιτι φαίνεται πως έχουν ανησυχήσει την οικογένειά της.

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε δήλωσή της στο Πρω1νό αναφέρει:

«Ξέρω το παιδί μου καλύτερα απ’ όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν δύο χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά

του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντας.

Είμαι σίγουρη για αυτό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων, δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης, η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς.

Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη για αυτό. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη.

Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου».

Επιπλέον, ο Αλέξης Μίχας ανέφερε στο Πρω1νό πως γενικά υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια και πως τα τρία της αδέλφια στεναχωριούνται πολύ με αυτά που βλέπουν. Ενώ ο πατέρας της δεν έκλεισε μάτι μετά το χθεσινό επεισόδιο.

Δείτε τη δήλωσή της:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Φιλήθηκαν Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης; Το πλάνο που προκάλεσε ερωτηματικά!

Μυρτώ Αλικάκη: Η αποκάλυψη για τον Πέτρο Λαγούτη – «Έπρεπε να χωρίσουμε…»

Survivor: Η πρόβλεψη του Γιώργου Λιανού για την τελική τετράδα

Keywords
Τυχαία Θέματα