Αγάπησε και πάλι το σώμα σου μετά την εγκυμοσύνη…

Υπάρχουν πολλά θετικά στο ότι μόλις έγινες μανούλα, υπάρχει ωστόσο και ένα μειονέκτημα… τα κιλά και τα σημάδια που σου άφησε η εγκυμοσύνη. Μην το αφήνεις να σε πάρει από κάτω όμως και άκου τις συμβουλές μας για να αγαπήσεις και πάλι το σώμα σου!

Αρχικά επικεντρώσου στο αγγελούδι σου και μην ξεχνάς ότι κάθε επιπλέον κιλό, σε έφερε ένα βήμα πιο κοντά στη γέννηση του! Αυτό που μετράει λοιπόν είναι η υγεία του, ακόμα και αν αυτό σημαίνει παραπάνω βάρος και μερικές ραγάδες. Χαλάλι τα κιλά λοιπόν, άλλωστε αυτά με λίγη

γυμναστική και σωστή διατροφή θα φύγουν!

Τώρα που συνειδητοποίησες πως κάθε σημάδι που σου άφησε η εγκυμοσύνη και ο τοκετός είναι αδιάφορα μπροστά στο μεγαλείο της μητρότητας, ξεκίνα τις προσπάθειες για να επανέλθει το σώμα σου στην αρχική του κατάσταση…

#Φάε σωστά και ισορροπημένα…
Είναι προφανές αλλά εμείς θα σου υπενθυμίσουμε ακόμα μία φορά να μην αμελήσεις την σωστή διατροφή, ακόμα και αν με το μωρό είναι δύσκολο να συντονίσεις μια καλή διατροφική ρουτίνα.

#Γυμνάσου μαζί με το παιδί…
Δες την κάθε βόλτα με το καρότσι ως αφορμή για γυμναστική, έτσι και το μωρό σου αλλά και εσύ θα ωφεληθείς από μία μεγάλη βόλτα.

#Χρησιμοποίησε κρεμούλες…
Κάθε βράδυ που θα κοιμίζεις το παιδάκι σου, θα είναι η ευκαιρία να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου. Φρόντισε να προμηθευτείς κρέμες για τα σημάδια και τις ραγάδες που θα σου συστήσει ο γιατρός σου και μην παραλείπεις να τις φοράς.

Διάβασε ακόμα: Ο πελαργός ανήκει στα παραμύθια: Πώς πρέπει να χειριστείτε το θέμα της γέννησης όταν σας ρωτήσει το παιδί σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα