Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/9

H Φαίη μας την τέταρτη ημέρα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα, επέλεξε να φορέσει ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα όλων των γυναικών, το jumpsuit, ή αλλιώς την ολόσωμη φόρμα.

Συγκεκριμένα καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Zini. Μια εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα σε πετρόλ, με 70’s αναφορές, αμάνικη, που δένει πίσω από το λαιμό.

Το look της που ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις ώρες και σε πολλές περιστάσεις και μπορεί να υποστηριχτεί από τις περισσότερες γυναίκες όλων των ηλικιών,

έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα και ολοκληρώθηκε με λευκές ψηλοτάκουνες γόβες Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που σήμερα ήταν σε ψυχρές αποχρώσεις με πρωταγωνιστές τη σκιά J Lo Silver Dollar j 401 από την εταιρεία Inglot, το ρουζ Fleur Power της MAC και στα χείλη το κραγιόν Rouge Volupte Shine No 31 από την YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση – αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/9

Keywords
Τυχαία Θέματα