Survivor: Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη που έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε κλάματα

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας του Survivor στο αποψινό επεισόδιο θα μπουν στον στίβο μάχης αποφασισμένοι για τη νίκη, καθώς το έπαθλο είναι κάτι που έχουν μεγάλη ανάγκη να κερδίσουν.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης τους αποκάλυψε λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος, αυτός που θα πάρει τη νίκη θα έχει την ευκαιρία να επικοινωνήσει με την οικογένεια του.

“Μπορούμε να καταλάβουμε την πείνα. Μπορούμε να αντιληφθούμε σε έναν βαθμό τις κακουχίε που περνάτε καθημερινά στην παραλία, στην καλύβα, την

έλλειψη καθαριότητας και μάλιστα από όσο γνωρίζω προσωπικά (…) όταν έρχεστε εδώ αυτές είναι και οι δυσκολίες που εσείς περιμένετε να αντιμετωπίσετε. Πρέπει όμως να έχετε ήδη καταλάβει ότι η μεγαλύτερη δυσκολία είναι η έλλειψη επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Οι παίκτες στο άκουσμα του επάθλου δεν κατάφεραν να κρύψουν τη συγκίνηση τους και ξέσπασαν σε κλάματα. Μάλιστα, ο Κυριάκος Πελεκάνος, αναφερόμενος στον γιο του εξομολογήθηκε: “Θέλω (να με βλέπει). Θέλω να πιστεύω ότι προλαβαίνει λίγο πριν κοιμηθεί…”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Τζένη Μελιτά μας δείχνει το σαλόνι του σπιτιού της-Από ποιον δέχτηκε 137 τριαντάφυλλα;

Keywords
Τυχαία Θέματα