Αυτοκόλλητη ταινία: Θα τη χρειαστείτε για να διορθώσετε λάθη στο eye make up look (video)

Οι beauty bloggers είναι τα αγαπημένα μας κορίτσια για έναν πολύ σημαντικό λόγο: Μας δίνουν τις πιο απίθανες συμβουλές και αποκαλύπτουν αδιανόητα tricks που λύνουν τα μικρά, καθημερινά beauty προβλήματα. Ναι, είναι ευρηματικές και έξυπνες ενώ χρησιμοποιούν τους πιο περίεργους τρόπους για να πετύχουν το μακιγιάζ για παράδειγμα.

Όλες σας άλλωστε ενώ προσπαθείτε να απλώσετε τη σκιά ή να κάνετε την τέλεια γραμμή

με το eyeliner έχετε μικρά ατυχήματα. Εφαρμόζετε μεγάλη ποσότητα σκιάς ή σας ξεφεύγει η γραμμή στο πάνω βλέφαρο. Τις περισσότερες φορές κάνετε ντεμακιγιάζ και ξεκινάτε από την αρχή χάνοντας χρόνο αλλά και την υπομονή σας.

Τα κορίτσια μας λοιπόν έχουν τη λύση. Και στις δύο περιπτώσεις μάλιστα είναι η ίδια. Πρόκειται για τη διάφανη, αυτοκόλλητη ταινία. Ναι, σωστά καταλάβατε. Εκείνη που χρησιμοποιείτε στα δέματα.

Στη συνέχεια θα δείτε δύο video στα οποία αποκαλύπτουν τον τρόπο που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Είναι στ’ αλήθεια πανέξυπνοι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty Hacks (@beautyhacks) στις 25 Μάρ, 2020 στις 1:00 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sometimes you just need a hand to make your eyeliner perfect! . . . #beautystudio #beauty #beautyhacks #beautytricks #beautytips #diy #makeup #scotchtape #eyeliner #eyelinertutorial #makeuptutorial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty Hacks (@beautyhacks) στις 20 Μάρ, 2020 στις 1:00 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

DIY scrub σώματος με δύο μόνο υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας

Δείτε πως θα διορθώσετε το λάθος κούρεμα ή τη βαφή που κάνατε μόνες στο σπίτι και δεν πέτυχε!

Keywords
Τυχαία Θέματα