Tα 7 looks που υιοθέτησε η Chiara Ferragni στο σπίτι της τις τελευταίες μέρες

Η Chiara Ferragni βλέπει καθημερινά τον λογαριασμό της στο instagram να αυξάνεται καθώς όλο και περισσότερος κόσμος θέλει να μαθαίνει τι κάνει η πιο διάσημη influencer στο σπίτι της αυτές τις μέρες της καραντίνας. Επιπλέον η Chiara ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο για το τι συμβαίνει στη χώρα της, την Ιταλία, δημοσιεύοντας τα νέα αλλά και βάζοντας links στα οποία οι followers της μπορούν να προσφέρουν βοήθεια.

View
this post on Instagram

Quarantine looks Wearing @chiaraferragnicollection almost everyday

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Apr 2, 2020 at 4:52am PDT

Η ίδια δημοσιεύσει πολύ συχνά τα look που υιοθετεί στην καθημερινότητά της μέσα στο σπίτι και μας δίνει στιλιστικές συμβουλές για χαλαρά και άνετα outfits εντός σπιτιού.

Δες παρακάτω όλα τα looks.

Συνήθως η ίδια επιλέγει φόρμες και ρούχα από το δικό της brand. Οι φόρμες που φοριούνται ως σετ είναι συνήθως οι αγαπημένες της. Άλλωστε αυτές οι φόρμες είναι στη λίστα με τα top trends της σεζόν και μπορείς να τις φοράς τόσο μέσα όσο έξω από το σπίτι.

Η ίδια δεν αποχωρίζεται ποτέ τα κοσμήματά της και φοράει πάντα πολλά σκουλαρίκια, κολιέ αλλά και βραχιόλια που δίνουν ακόμα περισσότερο στιλ στις απλές και μίνιμαλ εμφανίσεις της μέσα στην καραντίνα.

Πριν λίγες ημέρες η Chiara Ferragni εμφανίστηκε με κολάν και μουστάκι από το δικό της brand και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις για μια ακόμα φορά.

Τα crop tops είναι αγαπημένη επιλογή της Chiara και τα φοράει πολύ συχνά στο σπίτι της. Είναι άλλωστε ένα trend που πολλές influencers αγαπάνε και το φοράνε στην καθημερινότητά τους.

Τα παλ χρώματα είναι αυτά που συνήθως προτιμάει. Το ροζ και το θαλασσί είναι τα αγαπημένα της και είναι και αυτά που πρωταγωνιστούν στη νέα της κολεξιόν.

Διαβάστε ακόμα: Tα πιο ωραία outfits για τα πιο ωραία 90s looks- Δες το VIDEO!

Τι φοράνε στο σπίτι τους οι πιο γνωστές Ελληνίδες instagrammers;

O οίκος Alexander McQueen ετοίμασε το πιο ενδιαφέρον project για τους followers του κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα