Αυτοί είναι οι 5 πιο εντυπωσιακοί και ακριβοί γάμοι όλων των εποχών!

Ο κάθε γάμος έχει τη δική του ιστορία, αισθητική και προετοιμασία. Ρομαντικοί, παραμυθένιοι, λαμπεροί, υπερβολικοί αλλά και ακριβοί είναι αρκετοί από του γάμους διάσημων προσώπων. Μερικοί από αυτούς έγραψαν ιστορία για το… κόστος τους! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς τους 5 πιο εξωφρενικά ακριβούς celebrity γάμους και σας τους παρουσιάζουμε.

Μάλλον διαφέρουν κατά πολύ με τους γάμους και τις δεξιώσεις που έχουμε συνηθίσει. Ναι, σίγουρα δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτόν της φίλης σου που πήγες πέρσι το καλοκαίρι,

ούτε με της ξαδέρφης σου που έγινε σε ένα όμορφο κυκλαδίτικο νησί. Αυτοί οι γάμοι έχουν το κάτι διαφορετικό και πιο… Glamorous!

Το 1981 ο γάμος του Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum με την πριγκίπισσα Salama έγραψε ιστορία καθώς κόστισε… 137 εκατομμύρια δολάρια! Ο εορτασμός κράτησε πέντε μέρες που για πολλούς συνδυάστηκαν με διακοπές στο Ντουμπάι. Η νύφη πήρε για δώρο μικρές καμήλες – κοσμήματα και ο γάμος μπήκε στο βιβλίο Guinness για το τεράστιο κόστος του.

Δεκαετίες μετά τον γάμο του πρίγκιπα Κάρολου με την Λαίδη Νταϊάνα και το πολύκροτο διαζύγιό τους δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει την λαμπερή τελετή αλλά και το ποσό που ξόδεψε το παλάτι. Μπορεί το νυφικό που φόρεσε η Lady Di στις 29 Ιουλίου του 1981 να κόστισε μόλις 13.000 δολάρια, αλλά τα χρήματα που επενδύθηκαν στην ασφάλεια του γάμου υπολογίζεται πως ανέβασαν το συνολικό κόστος της τελετής σε 70 εκατομμύρια δολάρια (σε σημερινά χρήματα).

Δεν είναι όμως ο μόνος βασιλικός γάμος που κόστισε υπέρ του δέοντος… Στις 29 Απριλίου του 2011 ο πρίγκιπας William παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδίας του Kate Middleton. Η ιδιαίτερη αυτή ημέρα κόστισε 32 εκατομμύρια δολάρια για την ασφάλεια της τελετής και 2 εκατομμύρια δολάρια για την ίδια την τελετή και την δεξίωση του γάμου.

Εκτός από τους βασιλικούς γάμους όμως ένα τεράστιο ποσό ξόδεψαν και η Kim Kardashian με τον αγαπημένο της Kanye West. Το γλέντι ξεκίνησε από τις Βερσαλλίες και η τελετή έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε κάστρο του 16ου αιώνα στη Φλωρεντία. Ο χρυσός γάμος της τηλεπερσόνας εκτιμάται ότι άγγιξε τα 12 εκατομμύρια δολάρια.

Σειρά στην λίστα με τους πιο ακριβούς γάμους έχει ο κινηματογραφικός γάμος της ηθοποιού Salma Hayek. Η τελετή έγινε το 2009 στην μαγευτική Βενετία όπου έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης με τον Francois Henri Pinault. Το συνολικό κόστος του γάμου τους υπολογίστηκε σε 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα