Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που θα βρεθούν στο πάρτι ένωσης του Survivor 3!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2018, παρακολουθήσαμε το πάρτι ένωσης των Διασήμων με τους Μαχητές! Οι 16 παίκτες μετά από μήνες, είχαν την ευκαιρία να κάνουν μπάνιο, να φορέσουν καθαρά ρούχα και να γίνουν πραγματικά… αγνώριστοι!

Γευμάτισαν όλοι μαζί και στην συνέχεια ακολούθησε ο διαγωνισμός τραγουδιού – όπως έγινε και στο Survivor 1-, από τον οποίο προέκυψαν οι δύο παίκτες με την υψηλότερη βαθμολογία, οι οποίοι ήταν και οι νικητές και εξασφάλισαν μια εμφάνιση

στο Survivor 3.

Συγκεκριμένα, ο κάθε παίκτης τραγούδησε ένα κομμάτι δικής του επιλογής και βαθμολογήθηκε από τους υπόλοιπους. Οι τρεις παίκτες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία ήταν η Εύη Σαλταφερίδου, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Στέλιος Κρητικός και πέρασαν στον τελικό του διαγωνισμού.

Οι τρεις τους ερμήνευσαν από ένα νέο κομμάτι και βαθμολογήθηκαν από τους συμπαίκτες τους. Νικητές αναδείχθηκαν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Στέλιος Κρητικός, καθώς εξασφάλισαν το απόλυτο 10!

Οι δύο τους θα ταξιδέψουν το 2019 στον Άγιο Δομίνικο, για να παρακολουθήσουν το πάρτι ένωσης του Survivor 3, καθώς αυτό ήταν και το έπαθλο για τους νικητές!

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Απίστευτη ερώτηση στη Ροδάνθη-“Το βρακί είναι δικό σου;”

Keywords
Τυχαία Θέματα