Προβλέψεις Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα….

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα νιώθεις πως τίποτα δεν έχει νόημα, κρατάς τις σκέψεις για τον εαυτό σου μόνο και κάνεις ότι σου πουν οι άλλοι. Λες και σε έχει παρασύρει ένα ρεύμα και να σε πηγαίνει όπου θέλει αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ένας φίλος σου που αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό θέμα και το ξέρεις δεν θα σου ζητήσει βοήθεια. Κι αυτό σε έχει πληγώσει και αναστατώσει, γιατί πάντα θες

να προσφέρεις και να βρίσκεται δίπλα σε όσους περνούν δύσκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η συμπεριφορά σου παρουσιάζει πολλές διακυμάνσεις, τη μια είσαι καλή και υπομονετική και την άλλη θες να τα σπάσεις όλα. Έτσι είναι, ο φόρτος εργασίας σε έχει καταβάλει και δεν μπορείς να δεις λογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η μέρα ευνοεί το ρίσκο. Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι που τόσο καιρό δεν έβρισκες το θάρρος, ήρθε η στιγμή. Προσπάθησε να μείνεις έξω από τα πηγαδάκια των συναδέλφων σου και εστίασε μόνο στη δουλειά σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ο έρωτας σου τελείωσε και ψάχνεις να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να το ανακοινώσεις στο σύντροφό σου. Ξεκαθάρισε όμως πρώτα τι θέλεις…. Να προσπαθήσετε ξανά, ή να το τελειώσετε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η μοναξιά είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου. Και πραγματικά δεν έχεις χειρότερο από το να επιστρέφεις σε ένα άδειο από ανθρώπους σπίτι μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά. Μήπως ήρθε η ώρα να το αλλάξεις αυτό;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το μυαλό σου τελευταία πλάθει απίστευτα σενάρια γιατί δεν μπορεί να δεχτεί την πραγματικότητα. Η ρουτίνα σε έχει καταπιεί και δεν αντέχεις άλλο. Κανόνισε μια μίνι απόδραση αυτό το Σαββατοκύριακο για να αλλάξεις εικόνες και παραστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν είσαι σε σχέση τότε βρες την ευκαιρία να κάνεις κάτι ρομαντικό για το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερη υπάρχουν τόσα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις, όπως το να βγεις για καφέ με τις φίλες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο έρωτας που όλο τον ψάχνεις και ποτέ δεν έρχεται σε έχει κάνει να τα βλέπεις όλα μαύρα και απαισιόδοξα. Ηρέμησε, χαλάρωσε και θα που θα πάει, θα σε βρει το τόξο του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ξέρεις πολύ καλά πως τα σχέδιά σου δεν πραγματοποιούνται γιατί στην πορεία θέλεις κάτι άλλο. Όταν συγκεντρωθείς σε ένα στόχο θα δεις πως θα τον πετύχεις. Άρχισε από σήμερα να δουλεύεις προς αυτή την κατεύθυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα είναι πολύ έντονη η επιθυμία σου να χαλαρώσεις, να περιποιηθείς το σώμα σου και να τους αφήσεις όλους έξω από την πόρτα του σπιτιού σου. Ναι, δικαιούσαι κάποιες φορές να κάνεις πράγματα μόνο για σένα και όχι για τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα έχεις αποφασίσει να το παίξεις ψυχαναλυτής και να προσπαθήσεις να δώσεις λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς, ο σύντροφος, οι φίλοι, οι συνάδελφοι. Κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γυαλό.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα